Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Έκκληση απο ΜΚΙΕ για φυσιοθεραπευτή, κοντά τους και ο ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ''

Ο « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ »
ΣΑΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ
 ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕς ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ


    Δημος Ελληνικού -Αργυρούπολης  κα Ράνια Αλεξάκη <ygeia@argyroupoli.gr>
Δήμος Αγίου Δημητρίου Κοινωνική Λειτουργός κ.Ταβουλαρέα dadkoinyp@otenet.gr
Δήμος Αλίμου Κοινωνική Λειτουργός κ. Γκρέκα socialservices@alimos.gr
Δήμος Γλυφάδας Κοινωνικοί Λειτουργοί κ. Τσιώλη , κ. Ευαγγέλου grafeiokp@gmail.com


Η  κλήση έγινε από μια κυρία στον Άλιμο που έχει τον γαμπρό της κατάκοιτο στο κρεβάτι με εγκεφαλικό και είναι –πλέον- ημιπληγικός.  Έγινε παραπομπή από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αλίμου και ζητάει την βοήθεια μας. 

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ