Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ'' για ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΟΥ

Ο « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ »

σας ενημερωνει για δωρεαν εξέταση μαστού
 που γίνεται  στο ΓΝΑ '' Γ.Γεννηματάς''
απο 16/1/2012 έως 20/1/2012
 με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας. Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση των γυναικών για την πρόληψη από τον καρκίνο του μαστού, την έγκαιρη διάγνωσή του, καθώς και την εκπαίδευση των γυναικών στην αυτοεξέταση.
Το πρόγραμμα Υλοποιεί το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας του Νοσοκομείου και το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα - Μαστογραφίας.
Υπεύθυνος ειναι Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας κ. Βασίλειο Γεωργούντζο, σε συνεργασία με ομάδα εθελοντικής προσφοράς.

Η ομάδα εθελοντικής προσφοράς θα αποτελείται από ιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι θα ενημερώνουν τις γυναίκες για την πρόληψη του εν λόγω καρκίνου, ενώ παράλληλα θα εξετάζουν δωρεάν όσες γυναίκες προσέλθουν και επιθυμούν.

Η ενημέρωση και η δωρεάν εξέταση θα γίνει  από 16 μέχρι 20 Ιανουαρίου 2012 από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 13.00 στον χώρο της γραμματείας των Εξωτερικών Ιατρείων του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς».

Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές και ο προληπτικός έλεγχος βοηθάει στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της νόσου.

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ