Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ο ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ''... την ασφάλεια των καταναλωτικών προιοντων


Ο 
« ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ » 
   σας ενημερώνει με πρόσφατες   ανακλησεις προιοντων σύμφωνα με  τον ΕΦΕΤ
 -E-mail: info@efet.gr ,  6971500, Fax: 210 6971501
-
Αθήνα 30 Ιανουαρίου 2012 
 ανακληση  προιοντος  αρώματος οξικού οξέος μετά απο ελέγχους  το  «MAΙSTINE Acto 70% Essigsäure 70% E260», σε συσκευασία των 330 ml, προέλευσης Λιθουανίας απο τις  εταιρείες διακίνησης «ΔΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» (Εθνικής Αντιστάσεως 8, Θεσσαλονίκη) και «ΜΕΖΙΕVSKI Β.» (Χαλκιδικής 89, Θεσσαλονίκη), λόγω αστοχίας του συστήματος ιχνηλασιμότητας το παρόν  προοριζόταν ως πρώτη ύλη για βιομηχανική χρήση, βρέθηκε όμως να πωλείται «ως έχει» στον τελικό καταναλωτή, ως τρόφιμο.
Το εν λόγω προϊόν δεν πρέπει να διατίθεται προς τον τελικό καταναλωτή, καθώς είναι εξαιρετικά διαβρωτικό και τοξικό με συνέπεια ο χρήστης να διατρέχει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία του σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, εισπνοής ή κατάποσης. L261/20.06.2011, για την οποία ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε σήμερα μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές. ), να μη το χρησιμοποιήσουν.


 

Αθήνα 22 Ιανουαρίου 2012
 Ανάκληση μανιταριών διαλογής ολόκληρα, συσκευασίας 400gr», εμπορική επωνυμία «FRESHONA» και  ημερομηνία λήξης 31.12.2014  Τρόφιμα και  Ζωοτροφές (RASFF)
για μη επαρκή θερμική επεξεργασία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποκλειστεί η ανάπτυξη μικροοργανισμών το ΠΑΡΟΝ διακινει η  επιχείρηση «LIDL Hellas», έγινε  ανάκληση/ απόσυρση των συνολικών παρτίδων της εμπορικής επωνυμίας «FRESHONA Μανιτάρια 1. διαλογής
ολόκληρα, συσκευασίας 400gr»,

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ