Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ''...το έργο των ''ΓΙΑΤΡΩΝ του ΚΟΣΜΟΥ''

Ο « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ »
ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ''ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ''
 & το αξιέπαινο έργο τους

 Σήμερα ο ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ''  επισκέφτηκε για πρώτη φορά τους ''γιατρους του κόσμου '' στην οδο Σαμπφους 12 στην Πλατεία Κουμουνδούρου και γνώρισε για μια ακόμη φορά την αξία του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΎ που δεν κάνει καμία διάκριση αλλά διακρίνει μόνο τον Ανθρώπινο πόνο και ανάγκη .

Παραδώσαμε  αρκετά φάρμακα και κουβερτες  που είχαμε  συλλέξει  από μέλη και  φίλους  μας  εθελοντές  του 
« ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ »   γιατί υπάρχουν και αυτοί που αναγκάζονται να  ζουν αλλιώς ... και κάποιοι δεν αδιαφορουν

Εμείς στον« ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ » 

 θα συνεχίσουμε να προασπίζουμε το έργο τους με την δική σας αγάπη ...



ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ
MEDECINS DU MONDE

 

                                                                                                                                         DELEGATION HELLENIQUE

                                                                                                                                            Αθήνα, 23/02/2012

Προς εθελοντικό σύλλογο  ‘’ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ’’

Αγαπητοί φίλοι ,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την έμπρακτη  στήριξή σας στο έργο των Γιατρών του Κόσμου και τις ανάγκες της Οργάνωσής μας με τη δωρεά φαρμάκων & κουβερτών

Εκδηλώσεις ευαισθησίας σαν αυτή, μας δίνουν τα μέσα και το κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, ενώ συγχρόνως αναδεικνύουν την καλλιέργεια και την ευαισθητοποίησή σας απέναντι στα σοβαρά κοινωνικά προβλήματα της εποχής μας.

Βέβαιοι πως θα σας βρίσκουμε πάντοτε συμπαραστάτη στο έργο μας, σας ευχαριστούμε ξανά και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.


Με εκτίμηση,

Oi Γιατρoί του Κόσμου


ΑΘΗΝΑ, ΣΑΠΦΟΥΣ 12 – Τ.Κ. 10553 12, RUE SAPFOUS – 10553 ATHENESGREECE TEL.: 210 32.13.150 – FAX.: 210 32.13.850 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 65, Τ.Κ. 54630 65 RUE  IONOS DRAGOUMI, 54630 SALONIQUEGREECE TEL./FAX: 2310 56.66.41

e-mail: info@mdmgreece.gr


Σημ: στο αρχείο του συλλογου μας υπάρχει αναλυτική  κατάσταση όλων των δωρεάν χορηγηθέντων προιόντων &  υπηρεσιων   μας .

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ