Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ο «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» για το Μητροπολιτικό Πάρκο

Ο «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» για το Μητροπολιτικό Πάρκο

«Ο εθελοντικός σύλλογος ενεργών πολιτών «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» την υγεία ,την ασφάλεια, το περιβάλλον, την κοινωνική αλληλεγγύη, συμμετέχει στο παναττικό αίτημα – ανάγκης- της δημιουργίας ενός μητροπολιτικού πάρκου…

…»Συντάσσεται με την πρωτοβουλία της κοινής δήλωσης των φορέων του δήμου Ελληνικού/Αργυρούπολης κ.ά. για την πρώην έκταση του αεροδρομίου του Ελληνικού, εφόσον βρίσκει τις πολιτικές αποφάσεις αδιάφορες και εκ διαμέτρου αντίθετες, προς χάριν τις κρίσης και των ιδιωτικών συμφερόντων που προωθούν την οριστική και αμετάκλητη εκποίηση της.

Ως εκ τούτου ο « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ » αν και σύλλογος καθαρά εθελοντικός, πολιτικά αχρωμάτιστος, ανεξάρτητος και ανιδιοτελής, βρίσκεται στην ανάγκη να εκφράσει την δυναμική του αντίθεση και να προασπίσει -όπως ορίζεται και από το καταστατικό του- το περιβάλλον που υποβαθμίζεται και εκποιείται προς χάριν της… κρίσης , του τσιμέντου και των γιωτς.

Ακολούθως ο « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ » νοιώθει την ανάγκη με κάθε τρόπο να προασπίσει της υγειονομικές υπηρεσίες και τους φορείς που βρίσκονται στο χώρο προσφέροντας ουσιαστικό έργο επί σειρά δεκαετιών, διαφυλάσσοντας και αναπτύσσοντας αξίες ζωής, πολιτισμού, παιδείας και αθλητικής προσφοράς.

Μονόδρομος λοιπόν η θέληση όλων μας στον « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ » (για την έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού) είναι να αποτραπεί με κάθε τρόπο η συνέχεια της εκποίησης του, και να οργανωθεί η ταυτόχρονη ανάπτυξη του, με δραστηριότητες που θα αναβαθμίζουν περιβάλλον, υγεία, παιδεία και κοινωνική αλληλεγγύη όπως άλλωστε ορίζονται και από τους όμορους δήμους, ιδιαίτερα δε από αυτόν του δήμου Ελληνικού/Αργυρούπολης.

Τέλος καλούμε εθελοντικά και δυναμικά όλους τους αθηναίους και κατ επέκταση όλους τους Έλληνες να προασπίσουμε μαζί, εθελοντικά, αχρωμάτιστα και ανιδιοτελώς ότι μας ανήκει, προασπίζοντας τις αξίες μας , τις αξίες σας.

Ξεκινάμε ξανά όλοι μαζί στο χώρο με μια συμβολική δενδροφύτευση στις 4 του Μάρτη».

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ