Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΜΑΘΗΤΕΣ * ΣΧΟΛΕΙΑ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ & ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! ΑΝ ΕΙΔΕΣ ή ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το μας (& ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

WEB RADIO

WEB RADIO
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ για WEB RADIO VOLUNTEERS "PROASPIZO" ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ * ΕΛΕΥΘΕΡΟ INTEΡΝΕΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ * ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ !!! (δοκιμαστικό πρόγραμμα *ΠΡΟΣΟΧΗ!!! δεν έχουμε καμία σχέση με τις διαφημίσεις που δημοσιοποιούνται στη σελίδα)

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ'' την ΨΥΧΙΚΗ μου ΥΓΕΙΑ μέσα απο τις ερωτικές μου σχέσεις

Ο « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»...
με τη σύμφωνη γνώμη της εθελόντριας  και  ενεργού μας μέλους
  ΝΑΝΣΥ ΨΗΜΕΝΑΤΟΥ (ειδικής συμβούλου  σε θέματα  ψυχικής υγείας )
 εντάσει στις δραστηριότητες του,  τις ελεύθερες ειδικές  συνεδρίες της (που ενεργεί από χρόνια εθελοντικά  ) ,  στο χώρο του ή και σε ειδικά ιδρύματα  .
                                                        ***
ΈΤΣΙ η ΕΙΔΙΚΉ ΜΑΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ,   ΜΑς  ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ  ΣΧΕΤΙΚΆ  με το θέμα της  πρώτης συνεδρίας που θα πραγματοποιηθεί  στον  χώρο του .
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Έπειτα από τη δεύτερη μας συνάντηση που περιπλανηθήκαμε στο δαιδαλώδες θέμα της συν-εξάρτησης η ομάδα ψήφισε να συνεχίσουμε με θέμα τις ερωτικές σχέσεις.
Να θυμίσω ότι οι συναντήσεις αυτές απευθύνονται σε ανθρώπους που επιθυμούν να βρίσκονται σαν ομάδα, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να εξερευνήσουν σε βάθος θέματα που προκύπτουν στην καθημερινή τους ζωή.

Ερωτικές σχέσεις: Έλξη, επικοινωνία, εμπιστοσύνη.

Καταναλώνουμε χρόνο και ενέργεια σε αυτό το μοναδικό και υπέροχο κομμάτι της ζωής μας. Τις ερωτικές σχέσεις. Και όμως μοιάζει να χανόμαστε στη μετάφραση προσπαθώντας να υπακούσουμε σε στερεότυπα και κανόνες που αντί τελικά να μας φέρνουν σε συνάντηση με τον άλλον άνθρωπο… μας απομακρύνουν.
Στη συνάντηση μας αυτή θα μιλήσουμε ανοιχτά για τις ερωτικές σχέσεις. Θα μάθουμε για τις τρεις κολώνες που κρατάνε μαζί ένα ζευγάρι και θα μιλήσουμε αναλυτικά για αυτές : Έλξη, επικοινωνία και εμπιστοσύνη. Χωρίς αυτές καμία υγιή σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω και ούτε μπορεί να δώσει τη χαρά που ΠΡΕΠΕΙ να μοιράζεται ελεύθερα ένα ζευγάρι.

Πρακτικές πληροφορίες:

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στην ομάδα χρειάζεται να κάνετε μία τηλεφωνική κράτηση ή μέσω email τουλάχιστον 3 μέρες πριν.Η συνάντηση είναι δωρεάν και διαρκεί δύο ώρες. (19.00 -21.00 ) Τηλ. 6972.076.562

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου ημέρα Δευτέρα 2012, στη Λ. Βουλιαγμένης 602 (πάνω από το κτίριο της Hyundai), στον 2ο όροφο. Στο χώρο του εθελοντικού συλλόγου « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»...
Την ίδια μέρα θα έχουμε μαζί μας τη ρεφλεξολόγο Έφη Σαρανταένα, η οποία μετά τη συνάντηση της ομάδας, θα μας θα μυήσει(πρακτικά) στα μυστικά αυτής της τέχνης που βοηθά αποτελεσματικά σε πολλά θέματα υγείας. Παρακαλώ αν τηρήσουμε αυστηρά την ώρα προσέλευσης για να έχουμε ικανοποιητικό χρόνο στη διάθεσή μας!
Παρακαλώ μην κάνετε κράτηση αν δεν είστε απολύτως σίγουροι για τη συμμετοχή σας ή ειδοποιήστε με σε περίπτωση ακύρωσης γιατί την προηγούμενη φορά κάποιοι στερήθηκαν στη συμμετοχή τους
Νάνσυ Ψημενάτου
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Τηλ. 6972.076.562
https://www.facebook.com/understanding.self.gr
********

επιπροσθέτως για την συμμετοχή σας μπορείτε να στείλετε μήνυμα και στο
proaspizo@yahoo.gr

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ