Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Β 17 --- ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ !!! που πολεμήθηκε όσο ποτέ ...

Καταπολέμηση του καρκίνου με πικραμύγδαλα και κουκούτσια από βερίκοκα.



Τα πικραμύγδαλα και τα κουκούτσια από τα βερίκοκα έχουν επιτύχει πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα σε θεραπείες κατά του καρκίνου. 
Είναι όμως αλήθεια και η προσπάθεια κάποιων πολυεθνικών & άλλων να εκμεταλλευτούν τον πόνο και την απελπισία των νοσούντων από αυτήν την τόσο βαριά ασθένεια

Η  θεραπεία του καρκίνου με τη χρήση πικραμυγδάλων και με κουκούτσια από το βερίκοκο  αποδεικνύεται  μετά από  σειρά επίσημων & ανεπίσημων ερευνών. Κανείς όμως πέραν του ασθενή δεν έχει να κερδίσει από αυτή τη γνωστή και την  αποδεδειγμένη ανακάλυψη.
Όλες οι έρευνες   έχουν αποδείξει επιστημονικά τις εξαιρετικά ευεργετικές επιδράσεις της βιταμίνης
B17. Η B17 είναι η βιταμίνη που εμπεριέχεται και στο πικραμύγδαλο αλλά και στο κουκούτσι του βερίκοκου είναι καρκινοθεραπευτικές. 


Ζωντανο  παραδειγμα Η φυλή Χούνζα στο Πακιστάν που  αυτοαποκαλούνται  και ως απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Αυτός ο λαός  είναι ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος  σε αυτόν είναι εντελώς άγνωστος.
Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες, έτσι ειδικό Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα. Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά βερίκοκα και τα …κουκούτσια  τους.                         Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση

Αυτό ενεργοποιείσαι  το ΜΕΜΟΡΙΑΛ  και απέστειλε  τον Διευθυντή  ερευνών του Κανεμάτσου Σιγκουίρα (δεν μιλάμε για οποιοδήποτε νοσοκομείο – μιλάμε για την Μέκκα του καρκίνου) να αρχίσει σχετικά πειράματα με ποντικούς.
 Τότε μετά από πειράματα ανακάλυψε μαζί με τον βραβευμένο διεθνώς  βιοχημικό Ernst Krebs την ουσία Β17 που χορηγούσε  σε ποντικούς. Η ουσία αυτή είναι  μέσα στα βερίκοκα και την ονόμασαν Λεατρίλη ή βιταμίνη Β17.
Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος αφού αποδειχθηκε μετά από πολλά και σχετικά πειράματα πως είχε βρεθεί η  δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου ουσία που δεν είχε γνωρίσει ως τότε στα πειράματα του, για τα άριστα αποτελέσματα, όπως δήλωσε.                                                                                 

Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα , πως «…η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 βρίσκεται στα κουκούτσια από τα βερίκοκα».
 
Όμως  Ο καρκίνος  δεν …τελείωσε, (Μάλλον αυτός τελείωσε), γιατί πάνω και από τον ΚΑΡΚΙΝΟ βασιλεύει  το χρήμα.  Οι διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες που εκμεταλλεύονται  τον ΚΑΡΚΙΝΟ (κερδίζοντας  ετησίως πολλές εκατοντάδες δις) σκέφτηκαν πως με αυτή την ανακάλυψη ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ αφού  θα ήταν προσβάσιμη στον καθένα

 Τότε,  τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ (που ήταν όλοι & αντιπρόσωποι  σχετικών φαρμακευτικών εταιρειών) του δήλωσαν ευθαρσώς  να συνεχίσει τα πειράματα και να αποδείξει  πως η ανακάλυψη του ήταν λάθος.  Ναι   ΛΑΘΟΣ !!! .                                                Η άρνηση του Σιγκουίρα ήταν δεδομένη, τον αποσύρουν και αναθέτουν  νέες  τροποποιημένες μελέτες  σε έναν κτηνίατρο με σκοπό να αποτύχουν,  αφού ο νέος ερευνητής  χορηγούσε στα πειραματόζωα διαφορετικές δόσεις από αυτές που χορηγούσε ο Ιάπωνας επιστήμονας και τα πειραματόζωα πέθαναν.
       Τα αποτελέσματα αυτού του ψευδοπειράματος δόθηκαν στη δημοσιότητα. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Φυσικά από το 1980 οι επίσημες  αποδείξεις ακόμα …αναμένονται .                                                           
       ΤΕΛΙΚΑ Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός απειλούμενου αλλά θαρραλέου δημοσιογράφου του Ράλφ Μος που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη και μη μπορωντας να αντέξει  το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας δημοσιοποίησε τα πειράματα και τα γεγονότα

         Οι  αναγνωρισμένοι επιστήμονες  με διεθνής ιατρικές διακρίσεις  κατά του καρκίνου δρ Σιγκουίρα  &  Κρεμπς  βρήκαν έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του για τον καρκίνου. Στην Ελλάδα  «Το Βήμα» ανέφερε στις 23/5/1980 ακροθιγώς το θέμα, χωρίς να εισέλθει στην ουσία του θέματος, έτσι ελαχιστοι στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο  γνωρίζουν  αυτή την μεγάλη ανακάλυψη και ταυτόχρονα αυτή τη φαρμακευτική απάτη (σύμφωνα με τον Μοςς); Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα σύμφωνα με τον Σιγκουίρα και πολλούς άλλους ερευνητές  κρύβουν ένα μεγάλο όπλο κατά του καρκίνου  
Να θυμάστε πως :
* Το κουκούτσι από το βερίκοκο είναι πάρα πολύ πικρό.
* Το πικρό είναι αναγκαίο κατά του καρκίνου.
* Το πικρό ανοίγει την όρεξη και πολλοί καρκινοπαθείς δεν  έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα).
* Το κουκούτσι από το βερίκοκο έχει βιταμίνη Β17.
*  Οι  φαρμακευτικές  έθαψαν & θάβουν την εφαρμογή της  επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου και εκ. άνθρωποι πέθαναν & θα πεθάνουν άδικα (
Otto Warburg).
Επίσης πρέπει να γνωρίζεται πως σε όλα τα πειράματα με την Β17 διαπιστώθηκε:
α) ανάσχεση των μεταστάσεων,
β) βελτίωση της γενικής υγείας,
γ) παρεμπόδιση της ανάπτυξης των μικρών όγκων,
δ) ανακούφιση από τον πόνο,
ε) σημαντική πρόληψη πολλών μορφών  καρκίνου.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ
Η ουσία Β17 , είναι  ισχυρή ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ και εμπεριέχεται στα κουκούτσια από το βερίκοκο και στο Πικραμύγδαλο, ονομάζεται και ως  βιταμίνη
B17 ή Αμυγδαλίνη.

Είναι  ευεργετική  στους ήδη καρκινοπαθείς, η Αμυγδαλίνη φέρεται να προλαμβάνει και την εμφάνιση του καρκίνου.
 

Υπάρχουν πολλές  … πολυεθνικές φαρμακευτικές σήμερα που άρχισαν να  κατασκευάζουν  επεξεργασμένη Β17 με …πρόσθετα
Κατά την επιλογή σας ενημερωθείτε για την κατασκευάστρια εταιρεία της Β17 και τα πρόσθετα που χρησιμοποιεί                                                                                                            Αν χρησιμοποιήσετε την Β17 απ’ ευθείας από την φυσική της πηγή (κουκούτσι βερίκοκου )σας εφιστούμε την  ΠΡΟΣΟΧΗ !!! επειδή πρόκειται για ένα δυνατό  & αποτελεσματικό φάρμακο    προσέξτε την δοσολογία τα  3 γραμμάρια την ημέρα  θεωρούνται  ως ιδιαίτερα ασφαλής λήψη και αντιστοιχούν σε μερικούς καρπούς κουκουτσιών.                                                                                                      Η  συστηματική κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων συμπληρωμάτων λετρίνης ή αμυγδαλίνης μπορεί να έχει αρνητικές επιδράσεις στην υγεία όπως:

·                     ζαλάδα
·                     εμετοί
·                     υπόταση
·                     κυάνωση (μπλε απόχρωση στο δέρμα λόγω έλλειψης οξυγόνου)
·                     πονοκέφαλοι
·                     πυρετός 
·                     νευρολογικές διαταραχές πχ έλλειψη συντονισμού και ισορροπίας
·                     ηπατική ανεπάρκεια
·                     κώμα
·                     θάνατος

Σε αυτές τις παρενέργειες  ( που υπάρχουν μετά από  υψηλές δόσεις) βασίστηκε και ο πόλεμος των φαρμακευτικών εταιρειών (των αντικαρκινικών φαρμάκων) κατά της Β17 .                       

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ