Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΜΑΘΗΤΕΣ * ΣΧΟΛΕΙΑ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ & ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! ΑΝ ΕΙΔΕΣ ή ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το μας (& ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

WEB RADIO

WEB RADIO
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ για WEB RADIO VOLUNTEERS "PROASPIZO" ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ * ΕΛΕΥΘΕΡΟ INTEΡΝΕΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ * ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ !!! (δοκιμαστικό πρόγραμμα *ΠΡΟΣΟΧΗ!!! δεν έχουμε καμία σχέση με τις διαφημίσεις που δημοσιοποιούνται στη σελίδα)

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Ποτέ δεν αναρτούμε ευχαριστήριες επιστολές αλλά θα...


κάνουμε μια εξαίρεση γιατί  ήδη  αναρτήθηκε από άλλους.

Ο Συλ. Εθελ. "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ''  & οι εθελοντές του βρίσκονται πάντα κοντά σε δομές που Προασπίζουν  Άνθρωπο & Περιβάλλον ... σας ευχαριστούμε.
15 Μαρτίου 
Εκ μέρους του δήμου Ηλιούπολης  και των κοινωνικών του δομών 

θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε δημόσια τον πρόεδρο-τα μέλη του Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ" αυτή την υγιή ξεχωριστή-εθελοντική έμπνευση που δημιουργεί και προασπίζει με ανιδιοτέλεια ένα πλήθος αξιών μέσα από εθελοντικές δράσεις για την Υγεία, την Παιδεία, το Περιβάλλον την Κοινωνική Αλληλεγγύη και τον Αθλητισμό, για την προσφορά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή για το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ