Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΜΑΘΗΤΕΣ * ΣΧΟΛΕΙΑ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ & ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! ΑΝ ΕΙΔΕΣ ή ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το μας (& ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

WEB RADIO

WEB RADIO
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ για WEB RADIO VOLUNTEERS "PROASPIZO" ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ * ΕΛΕΥΘΕΡΟ INTEΡΝΕΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ * ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ !!! (δοκιμαστικό πρόγραμμα *ΠΡΟΣΟΧΗ!!! δεν έχουμε καμία σχέση με τις διαφημίσεις που δημοσιοποιούνται στη σελίδα)

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ οι νέες ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕς χορευτικές & θεατρικές ομάδες του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ με επιτυχία την εθελοντική Χορευτική μας ομάδα.
Πέραν της εκμάθησης της στους παραδοσιακούς & άλλους ελληνικούς χορούς, Πέραν της σωματικής & της ψυχικής ευεξίας των εθελοντών χορευτριων-τών μας, μαθαίνουν να χορεύουν για να προσφέρουν και σε έναν Αξιακό σκοπό, αποσκοπώντας και στην ψυχική ευεξία των συνανθρώπων μας που οι δυσκολίες της Ζωής & της ...κρίσης τους ταλαιπωρούν ιδιαίτερα .
Αν ΘΈΛΕΤΕ να συμμετέχετε στην προσπάθεια μας, σας περιμένουμε με στόχο να διασκεδάζουμε, προσφέροντας
 ( ΣΑΦΩΣ τα μαθήματα προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ & γίνονται κάθε Σάββατο 5-7 μμ) τηλ επικοινωνίας 6987121250
ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ