Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΜΑΘΗΤΕΣ * ΣΧΟΛΕΙΑ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ & ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! ΑΝ ΕΙΔΕΣ ή ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το μας (& ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

WEB RADIO

WEB RADIO
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ για WEB RADIO VOLUNTEERS "PROASPIZO" ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ * ΕΛΕΥΘΕΡΟ INTEΡΝΕΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ * ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ !!! (δοκιμαστικό πρόγραμμα *ΠΡΟΣΟΧΗ!!! δεν έχουμε καμία σχέση με τις διαφημίσεις που δημοσιοποιούνται στη σελίδα)

Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Let s DO it 2017 & ΗΜΕΡΑ αφιερωμένη για τα παιδιά με ΑΥΤΙΣΜΟ !

ΠΟΛΛΑ Μπράβο στην εθελοντική ομάδα του Σ.Ε. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ 
που ΗΡΕΜΑ & απλά συμμετείχε στην εθιμοτυπική δράση 
του let's do it στον ΑΓ ΚΟΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ * 
ΜΠΡΑΒΟ και στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ / ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ μας που δεν ήταν κοντά μας αλλά βρίσκονταν (ΣΗΜΕΡΑ) ...σιωπηλά κοντά στα παιδιά με ΑΥΤΙΣΜΟ !!!
ΣΗΜΕΡΑ εκτός από τον 'καθαρισμό' του πλανήτη σε μία ΗΜΕΡΑ !? 
που καθιέρωσε το LET'S DO IT world 
ΕΙΝΑΙ & ημέρα αφιερωμένη στον ΑΥΤΙΣΜΟ
ΔΥΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΈς ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕς ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ σε μία ημέρα ! 
...αυτό προβάλουμε και στην βιωματική δράση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ του ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ (αυτής με τα πλαστικά καπάκια μέσα στα 146 σχολεία που αυξάνονται κάθε ημέρα)
"" ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΑΝΘΡΩΠΟ * ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ''

Οι πολύπλευρες εθελοντικές μας δράσεις στον Σ. Ε ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ δεν σταματούν σε μία ημέρα,
γι αυτό, .Αύριο και πάλι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ & απλά ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ...
Σας Ευχαριστούμε !!!gl

ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ «let’s do it»


lets do it = στα ελληνικά ...
Ας το κάνουμε!
Eίναι ένα παγκόσμιο κίνημα πολιτών που ξεκίνησε από την Εσθονία , ζητώντας από τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο τοπικά & εθνικά να συμμετέχουν σε μια εθελοντική δράση καθαρισμού .
Η ιδέα ξεκίνησε από τον Rainer Nõlvak και την Εσθονία το 2008, και με την ΕΣΘΟΝΙΚΗ διάλεκτο την είπαν «! Teeme ARA» αμέσως μετά θέλοντας να την προωθήσουν παγκόσμια την είπαν «let’s do it» προσθέτοντας την χώρα που συμμετέχει.
Οι πρώτες χώρες που συμμετείχαν ήταν η Λετονία ,η Λιθουανία, η Βουλγαρία, η Πορτογαλία η Σλοβενία η Ουκρανία η ΗΠΑ η Σερβία, η Φινλανδία, η Ρουμανία, η Πορτογαλία, η Μολδαβία, η Καμπότζη, η Ρωσία, η Ουγγαρία η Βραζιλία η Ινδία η Κύπρος η Ιταλία ακολούθησε η Ελλάδα κ.α Σήμερα στο δίκτυο της δράσης συμμετέχουν 113 χώρες ενώ το 2016 συμμετείχαν στην Ευρώπη 14 εκατομμύρια εθελοντές που επιδόθηκαν στις δραστηριότητες του κινήματος. Στις περισσότερες χώρες η δράση γίνεται συνήθως στις 2 Παγκόσμιες Ημέρες Εθελοντικού Καθαρισμού 24 Μαρτιου & 15 Σεπτεμβρίου
Το «let’s do it» Ας το κάνουμε! World είναι διαπιστευμένο μέλος του Προγράμματος Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών (UNEP) .

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ