Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΜΑΘΗΤΕΣ * ΣΧΟΛΕΙΑ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ & ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! ΑΝ ΕΙΔΕΣ ή ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το μας (& ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

WEB RADIO

WEB RADIO
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ για WEB RADIO VOLUNTEERS "PROASPIZO" ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ * ΕΛΕΥΘΕΡΟ INTEΡΝΕΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ * ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ !!! (δοκιμαστικό πρόγραμμα *ΠΡΟΣΟΧΗ!!! δεν έχουμε καμία σχέση με τις διαφημίσεις που δημοσιοποιούνται στη σελίδα)

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ψυχαγωγία ...ΟΥΣΙΑ & ΑΞΙΑ !!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  10  ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

https://drive.google.com/open?id=0BzQVQ_XRaRjfZmRqM1JmQTlicTQ

Καλησπέρα ! σε κάποιες δράσεις οι όμορφες αναμνήσεις είναι πιο ζωντανές από τις φωτογραφίες ... συνεχίζουμε κάθε μέρα να μεγαλώνουμε το αρχείο του μυαλού μας και της καρδιάς μας !για τον Σ.Ε. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ οι ενεργοί του Εθελοντές & η νεολαία του είναι η ΕΛΠΙΔΑ & το ΑΥΡΙΟ που (θα) περιβάλλεται απο ΑΞΙΕΣ !!! 
ΕΙΝΑΙ το ζητούμενο για τους εθελοντικούς του ΣΚΟΠΟΥς & τιςπολύπλευρες Εθελοντικές του ΔΡΑΣΕΙς (Αθλητισμό, μουσική, χορός , θέατρο, παιδεία, περιβάλλον, αλληλεγγύη , ΖΩΗ ) !!!

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ