Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΜΑΘΗΤΕΣ * ΣΧΟΛΕΙΑ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ & ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! ΑΝ ΕΙΔΕΣ ή ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το μας (& ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

WEB RADIO

WEB RADIO
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ για WEB RADIO VOLUNTEERS "PROASPIZO" ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ * ΕΛΕΥΘΕΡΟ INTEΡΝΕΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ * ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ !!! (δοκιμαστικό πρόγραμμα *ΠΡΟΣΟΧΗ!!! δεν έχουμε καμία σχέση με τις διαφημίσεις που δημοσιοποιούνται στη σελίδα)

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Ο ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ'' ... ΓΙΑ ΧΩΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣΟ   « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ » 
το ΓΝΩΡΊΖΕΙ... ΚΑΙ ΣΑΣ  ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Νέος παιδότοπος σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού                                 

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Νέος παιδότοπος σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού

Από το Φεβρουάριο του 2002, όταν ξεκίνησε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών η λειτουργία του Χώρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών σε συνεργασία με το Σύλλογο "Το Χαμόγελο του Παιδιού", πάνω από 47.000 μικροί επισκέπτες έπαιξαν, ζωγράφισαν και συναναστράφηκαν με παιδιά από όλο τον κόσμο στο ζεστό, ασφαλή και φιλικό χώρο του αεροδρομίου, απολαμβάνοντας τη φροντίδα των παιδαγωγών του Συλλόγου.
Σήμερα το όμορφο αυτό ταξίδι συνεχίζεται, σε έναν καινούργιο, πιο μεγάλο και εμπλουτισμένο χώρο, τον Παιδότοπο, στο δεύτερο όροφο των αναχωρήσεων (δίπλα στο μουσείο του αεροδρομίου).
Με πιο πολλά παιχνίδια, ειδική χωροθέτηση για τα πιο μικρά, αλλά και ξεχωριστές δραστηριότητες για τα πιο μεγάλα παιδιά, με νέες παροχές υγιεινής και καθαριότητας, ο νέος παιδότοπος υπόσχεται να προσφέρει στους μικρούς επισκέπτες ακόμη περισσότερα χαμόγελα, πάντα υπό τη δημιουργική επίβλεψη των ανθρώπων του "Χαμόγελου", που φροντίζουν με ζεστασιά τα παιδιά, επιτρέποντας στους γονείς να ασχοληθούν με ταξιδιωτικές ή άλλες υποχρεώσεις τους.
Φεύγοντας, τα παιδιά χαρίζουν συχνά τις ζωγραφιές ή τις χειροτεχνίες τους, οι οποίες σχηματίζουν στον τοίχο ένα τεράστιο παζλ με "κομμάτια" από όλο τον κόσμο, ενώ δεν ξεχνούν να δώσουν ραντεβού στον παιδότοπο την επόμενη φορά που θα ταξιδέψουν ή θα βρεθούν στο αεροδρόμιο.
Άλλες συνεργασίες του ΔΑΑ με το "Χαμόγελο του Παιδιού"
- Πρόσφατα παραδόθηκε από το ΔΑΑ στο σύλλογο "Το Χαμόγελο του Παιδιού" το εφεδρικό κέντρο λειτουργίας (disaster recovery area) που θα επιτρέψει στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 να λειτουργήσει εναλλακτικά σε περίπτωση αστοχίας του συστήματος που τη φιλοξενεί.
- Το αεροδρόμιο συμμετέχει στο πρόγραμμα AMBER ALERT HELLAS, το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα Έγκαιρης και Έγκυρης Ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης παιδιών, προβάλλοντας σε ειδικές οθόνες τη φωτογραφία και τα στοιχεία των παιδιών που αναζητούνται.
- Το 2009, ο ΔΑΑ ανακαίνισε οικοδομικά το σπίτι του Χαμόγελου στον Καρέα, κάνοντας έναν ήδη όμορφο χώρο ακόμη φιλικότερο.
- Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έχει εντάξει "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στο χορηγικό πρόγραμμά του, συμβάλλοντας στις ανάγκες του Συλλόγου με οικονομική και υλική αρωγή.Για τους φίλους του 
  « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ »

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ