Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

'' ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ '' ... ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ !!!

                                                                                                                               

      Ο  « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» συγχαίρει την πρωτοβουλία

 όλων εκείνων που θα θελήσουν  να υπηρετήσουν εθελοντικά την αναβάθμιση της υγείας των πολιτών στην πόλη μας,  με πρόταση  Κορτζίδη.
           Ο  νεοσύστατος Καλλικράτης  τους  δίνει χέρι … δείχνοντας τους το δρόμο  για τέτοιες ενέργειες και πρωτοβουλίες,  αφού  τις ορίζει  στην αρχιτεκτονική του, μέσα από το νόμο 3852 ΦΕΚ 87 της 7 Ιουνίου 2010,    βοηθώντας τες  και αναβαθμίζοντας τες . 
 Ίσως και αυτός  να γνωρίζει ότι, 
«Ο εθελοντισμός είναι  η ύψιστη  εκείνη ενέργεια που κάνει, τον άνθρωπο – άνθρωπο,    τροφοδοτώντας…  με ελπίδα την ελπίδα » ,                                            
 όταν βέβαια υπηρετείται ανιδιοτελώς  και παραταξιακά αχρωμάτιστος.
          Αυτόν τον δρόμο δείχνει και ο «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»  με τους         εθελοντικούς  σκοπούς  του,  για την υγεία, την ασφάλεια,  
το περιβάλλον και την κοινωνική αλληλεγγύη  που άρχισαν μερικούς μήνες  πρίν στην πόλη (και όχι μόνο ) δημιουργώντας  μιμητικές  εθελοντικές  ενέργειες  . 
Άλλωστε,
           « Η προσφορά  και ο εθελοντισμός είναι μεταδοτικός »      έλεγε ο Ιπποκράτης.
          Ετσι  σε ότι εθελοντικό γεννιέται από ψυχής , χωρίς  ιδιοτέλεια  και χωρίς κομματικούς χρωματισμούς  ο  «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»  θα είναι δίπλα του , σε ότι όμως τον  προσβάλει... απέναντι του .  Δυστυχώς πολλές ασχήμιες  βλέπουμε να γίνονται στο όνομα του εθελοντισμού και πολλά  περισσότερα ακούμε, γι αυτό ας προσέχουμε .

     Τέτοιες εθελοντικές πρωτοβουλίες  είναι παντα καλοδεχούμενες  και δεν  χρειάζονται παραταξιακούς χορηγούς  , αλλά …  ψυχή .
                Μόνο ετσι η  εθελοντική προσφορά έχει αξία , όταν δεν φορά καπέλο…

          Ο  «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»  εύχεται  σε όσους πραγματικά θέλουν και σκέπτονται  εθελοντικά, καλή και διαχρονική δύναμη, γιατί  αυτός…  ο εθελοντισμός τη χρειάζεται .   



Για τον    «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»
   τα  ιδρυτικά του  μέλη
                       &
              οι φίλοι  του    
    Proaspizw blogspot .com                                

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ