Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ''


               Ο  « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ » 
ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΌΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟ  
                   ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
                      ΝΑΝΣΥ ΨΗΜΕΝΑΤΟΥ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ  ΒΟΗΘΗΣΕΙ  ΝΑ  ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΜΕ  ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΜΑΣ ... ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ 

Μετά από ένα χορταστικό διάλειμμα...επιστρέφουμε δυναμικά!

Το θέμα: «Οι άθλοι του Ηρακλή και η αυτογνωσία»
Σε αυτή τη συνάντηση θα εξερευνήσουμε τον δεύτερο άθλο του Ηρακλή και θα μάθουμε να ξεχωρίζουμε την επιθυμία από την πλάνη.Θα δούμε ποια είναι η χρυσή τομή ανάμεσα στο «Είμαι σε επαφή με αυτό που επιθυμώ» αλλά «Κατανοώ ότι όλες μου οι επιθυμίες δεν μπορεί ούτε πρέπει να εκπληρωθούν.» Θα μάθουμε το πως πρέπει να δαμάσουμε εκείνα τα κομμάτια του εαυτού μας που είναι καταστροφικά αλλά και το πως να αναγνωρίζουμε την πλάνη που μας απομακρύνει από τον γνήσιο εαυτό μας.

Οι καταστροφικές παρορμήσεις μπορεί να παρουσιαστούν με πολλές μορφές.π.χ χρήση αλκοόλ/ναρκωτικών, πολυφαγία, εναλλαγή ερωτικών συντρόφων, κατάθλιψη,και η επιθυμία μπορεί και αυτή με τη σειρά της μπορεί να πάρει μυριάδες μορφές με κεντρική ιδέα ότι : "Μα δεν μπορώ να αντισταθώ σε...."

Ελάτε λοιπόν σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας μέσω των μύθων και ελάτε να μάθετε τον μόνο συνταξιδιώτη που θα σας συντροφεύει για πάντα: Τον εαυτό σας.
Πρακτικές πληροφορίες:
Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στην ομάδα χρειάζεται να κάνετε μία τηλεφωνική κράτηση ή μέσω e-mail τουλάχιστον 3 μέρες πριν. Η συνάντηση είναι δωρεάν και διαρκεί δύο ώρες. (18.00 -20.00 ) Τηλ. 6972.076.562
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ »  στις 2 Φεβρουαρίου ημέρα Σαββάτο και ώρα 18.00, στη Λ. Βουλιαγμένης 602 (πάνω από το κτίριο της Hyundai). Την ίδια μέρα θα βρίσκεται μαζί μας ο ιατρός-γυναικολόγος Μιχάλης Φραγκουλίδης ο οποίος θα μας ενημερώσει για γυναικολογικά θέματα &  και για θέματα γονιμότητας
 Παρακαλώ να τηρήσουμε αυστηρά την ώρα προσέλευσης για να έχουμε ικανοποιητικό χρόνο στη διάθεσή μας!
Παρακαλώ μην κάνετε κράτηση αν δεν είστε απολύτως σίγουροι για τη συμμετοχή σας ή ειδοποιήστε με σε περίπτωση ακύρωσης .
Υ.Γ
Για αυτούς που δεν έχουν ξανάρθει!
Οι συναντήσεις αυτές , απευθύνονται σε ανθρώπους που επιθυμούν να βρίσκονται σαν ομάδα, και να τους δοθεί η ευκαιρία να εξερευνήσουν σε βάθος θέματα και προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινή τους ζωή. Στις συναντήσεις αυτές, θα γίνεται η προσπάθεια να υποστηριχθούν όλες οι διαφορετικές πλευρές ενός θέματος και στόχος θα είναι να εκφραστούν αυτές οι διαφορετικές πλευρές σε έναν ασφαλή χώρο. Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι, να δημιουργηθεί ένας πυρήνας από ανθρώπους που θα προβληματιστούν πάνω στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και θα γίνουν με τη σειρά τους μέρος της λύσης, προτείνοντας και καταθέτοντας τη δική τους εμπειρία.
.
Νάνσυ Ψημενάτου
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Τηλ. 6972.076.562
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/understanding.self.gr

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ