Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ


 Ο «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»  σας       

            ενημερώνει για  το εξειδικευμένο Κοινωνικό   

          Εθελοντικό 

 καρδιολογικό ιατρείο

Το άρτια εξοπλισμένο ιατρείο βρίσκεται στο δεύτερο όροφο των γραφείων της Εταιρείας (Ποταμιάνου 6, Ιλίσια, Αθήνα) και εθελοντές καρδιολόγοι - μέλη της ΕΚΕ θα παρέχουν καρδιολογικό έλεγχο σε ανασφάλιστους πολίτες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των τελευταίων.
Επίσης, στο ιατρείο θα υπάρχει η δυνατότητα για διενέργεια καρδιογραφήματος, εξέτασης με υπερήχους, αλλά και τεστ κοπώσεως.
Το ιατρείο θα λειτουργεί, σε πρώτη φάση, το απόγευμα κάθε Πέμπτης, από τις 4 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. Για την εξέταση είναι απαραίτητο να υπάρξει προσυνεννόηση στα τηλέφωνα της γραμματείας της ΕΚΕ 210 7258003-9.

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ