Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Το ΜΚΙΕλληνικού ενημερώνει & βρίσκει σύμφωνο τον ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ''

Ο «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»                                                              νοιώθει υπερήφανος που  συνεργάζεται  με  εθελοντικούς  φορείς υγείας  που ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ με   αξία & ουσία τον  ανιδιοτελή εθελοντισμό. Ένας από αυτούς είναι και το ΜΚΙΕλληνικού  που μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους με το παρακάτω δελτίο τύπου που εξέδωσε για ...ευνόητους λόγους .. 

Και ... στον «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»  πιστεύουμε  πως πρέπει αγωνιστικά , ρομαντικά και με ανιδιοτέλεια  να  μείνουμε    κοντά στις αξίες μας , κρατώντας  ζωντανή   την   ελπίδα της ζωής , έξω από ... 


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ   
            ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
  Με τη συνεργασία και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης
Ελληνικό, 27/05/2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο  Ελληνικού δεν ταυτίζεται και δεν επιθυμεί να ταυτιστεί με παρατάξεις, φορείς ή κόμματα. Λειτουργεί και εκφράζει τις απόψεις,  θέσεις και αρχές των 200  και πλέον  εθελοντών του, που καθημερινά δίνουν την μάχη ενάντια στην κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας και την διάλυση της κοινωνικής συνοχής. 
     Από την σύλληψη της ιδέας από τον εμπνευστή του, τις ζυμώσεις για την μορφή και δομή του κατά τη διάρκεια των μεγάλων διαμαρτυριών στη πλατεία Συντάγματος  το καλοκαίρι του 2011, την αποδοχή και στήριξή του από το Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης μέχρι και την σημερινή του λειτουργία  διέπεται από τις ίδιες τρεις βασικές και απαράβατες αρχές σύμφωνα με τις αποφάσεις των Γενικών του Συνελεύσεων: 

Α.  Δεν δέχεται χρηματικές δωρεές από κανέναν. Οι δωρεές είναι σε υπηρεσίες ή είδος.
Β. Δεν επιτρέπει καμία κομματική ή παραταξιακή εμπλοκή στη λειτουργία του, ούτε επιτρέπει την εκμετάλλευση του έργου των εθελοντών του για προσωπική προβολή ή όφελος οποιουδήποτε.
Γ. Δεν διαφημίζει κανέναν για την όποια δωρεά κάνει.
Μέχρι σήμερα οι αρχές αυτές ήταν απόλυτα σεβαστές  από τους δωρητές και απόλυτα αποδεκτές και ξεκάθαρες σε όλο το κόσμο. Επειδή όμως παρατηρήθηκε παραβίαση αυτών των αρχών από τοπικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένους  φορείς  ζητάμε από ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως να σεβαστούν τον τρόπο λειτουργίας μας και να μην μας εμπλέξουν με τον οποιοδήποτε τρόπο σε πολιτικές  ή κομματικές επιδιώξεις. Παρακαλούμε επίσης  να αποσύρουν τυχόν σχετικά δημοσιεύματα καθώς και να σεβασθούν το έργο που προσπαθούμε να επιτελέσουμε. Η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει κάποιος στο ΜΚΙΕ δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης ή διαφήμισης (έμμεσης ή άμεσης).
Ελπίζουμε  ότι η κοινή λογική θα πρυτανεύσει.


 
                                                   ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-14:00) ( ΔΕΥΤΕΡΑ 17.00-19.00)  (ΤΡΙΤΗ 14:00-20:00) (ΤΕΤΑΡΤΗ 16:00-20:00) 
(ΠΕΜΠΤΗ 14:00-20:00) (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:00-19:00) (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ