Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Έκτακτη έκκληση MKIE


Ημερομηνία έκκλησης 04/09/2013



Κάνουμε αγωνιώδη έκκληση για 63χρονo ανασφάλιστo καρκινοπαθή ασθενή που έχει διαγνωσθεί  με αδενοκαρκίνωμα προστάτη και περινευρική διήθηση.  Είναι ανασφάλιστος εδώ και δύο χρόνια, λόγω οφειλών στο ΤΕΒΕ, και η σύζυγός του είναι και εκείνη άνεργη και ανασφάλιστη.  Με συνταγή από δημόσιο νοσοκομείο χρήζει επείγουσας θεραπείας με ΕΝCALOR 50mg και 1 ένεση LEUPROL  11,25 mg  το 3μηνο.  Χορηγήσαμε το ENCALOR για τον πρώτο μήνα, και επείγει η ένεση - LEUPROL  11,25  - η οποία πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 09/09.  Το κόστος της ένεσης είναι στα 214 ευρώ και ο ασθενής αδυνατεί να το αγοράσει.  Παρακαλούμε όποιον μπορεί να μας βοηθήσει να έρθει σε επαφή μαζί μας.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα έχει δεχτεί πάνω από 13000 ιατρικές επισκέψεις μέσα σε 21 μήνες. Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 200 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9631950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ  Ή ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ ΣΤΟ 6987121250

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ