Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS

Siemens

Μέτρο ασφαλείας στεγνωτηρίων ρούχων
Ελλάδα, Κύπρος                                                                   Σημαντική Ειδοποίηση Ασφαλείας:

Ενδεχόμενος Κίνδυνος Ανάφλεξης                                     Παρακαλούνται οι κάτοχοι στεγνωτηρίων Siemens να ενεργήσουν σύμφωνα με την παρούσα ειδοποίηση ασφαλείας

Μέτρο ασφαλείας στεγνωτηρίων
Διαπιστώσαμε ότι ένα ηλεκτρικό εξάρτημα σε έναν περιορισμένο αριθμό στεγνωτηρίων που κατασκευάστηκαν το 2002 της μάρκας Siemens μπορεί να υπερθερμανθεί και, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, να προκαλέσει πιθανό κίνδυνο ανάφλεξης.
Η τήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφαλείας, η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και η αξιοπιστία αποτελεί πάγια δέσμευσή μας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο λάβαμε τα μέτρα μας και προχωρήσαμε σε αυτή την εθελοντική και δωρεάν ενέργεια ασφαλείας. Λυπούμαστε ειλικρινά για οποιαδήποτε αναστάτωση μπορεί να σας προκάλεσε αυτή η ενέργεια ασφαλείας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την υπομονή σας.
Μόνο συσκευές παρόμοιες με αυτήν της φωτογραφίας (με ορθογώνια πόρτα, με ή χωρίς ένδειξη) επηρρεάζονται από αυτό το μέτρο.1.
Για να ελέγξετε αν το στεγνωτήριό σας συμπεριλαμβάνεται στην ενέργεια, παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Ελέγξτε τον αριθμό μοντέλου και τον αριθμό παρτίδας. Αυτές οι πληροφορίες φαίνονται στην αναγνωριστική πινακίδα του στεγνωτηρίου σας. Θα τη βρείτε στο εσωτερικό της μπροστινής πόρτας του στεγνωτηρίου σας, καθώς και στο πίσω μέρος της συσκευής.
Tον αριθμό μοντέλου και τον αριθμόπαρτίδας μπορείτε να τα βρείτε στο εσωτερικό της μπροστινής πόρτας του στεγνωτηρίου σας, καθώς και στο πίσω μέρος της συσκευής.
πινακίδα μητρώουΚαλέστε δωρεάν στο τηλεφωνικό μας κέντρο
 00800-19081908                                                                Ώρες λειτουργίας: Ελλάδα Δευτ- Παρ 08:00 -18:00;
Κύπρος Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ