Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

KAΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ με ΑΓΩΝΑ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ & ποιοτική ψυχαγωγία !!!


Ο συλ εθελοντών 'ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ' σας προτείνει μην χάσετε το...

ELAIωΝΑς Festival 2015
Στο θέατρο Ακαδημίας Πλάτωνος
Σπύρου Πάτση και Μαραθωνομάχων 8, Βοτανικός.

Δεν είσαι μόνος
Σκηνοθεσία: Μαρία Χατζημιχάλη Παπαλιού
Χορηγός: Κτήμα Χατζημιχάλη

Η ταινία θα προβληθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ελαιώνας, την Παρασκευή 1η Μαϊου στις 20.30 μ.μ. (Είσοδος  ελεύθερη  μόνο για 1η Μαϊου)
Ένα σαραντάλεπτο ντοκιμαντέρ με θέμα την Ορθοδοξία και την Οικολογία.
 Προβλήθηκε στην διάρκεια του συμποσίου «ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 95-1995μ.χ.» που οργανώθηκε υπό την αιγίδα της Α.Θ.Π., του Oικουμενικού Πατριάρχου
 κ.κ Bαρθολομαίου και της A.B.Y. του Πρίγκιπα Φιλίππου, Διεθνούς Προέδρου του W.W.F. Προβλήθηκε και διακρίθηκε σε Διεθνή Φεστιβάλ, σε πολλά ελληνικά και ξένα κανάλια, καθώς και σε ξένα πανεπιστήμια.
Βραβεύτηκε με το Διεθνές Βραβείο Henry Ford 1995/6
Ένα ταξίδι στο παρελθόν της  οικολογίας μέσα από την Αποκάλυψη του Ιωάννη και Πατερικά κείμενα. Κείμενα υψηλής ποιοτικής αξίας, σύγχρονα και επίκαιρα, μας θυμίζουν τον βαθύ σεβασμό του ανθρώπου προς τη φύση και σε κάθε μορφή ζωής. 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση απευθυνθείτε:

elaionasfestival2015@gmail.com

tel.6930386138

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ