Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΘΑΝΑΤΟΣ από ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ 8χρονο ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ !!! γιατί???

''Το χειρότερο όλων είναι να χάνεις την ζωή σου από την... αμέλεια  άλλων  για  κάτι... που αγαπάς'' 
                                                                    
     Τα λόγια φτωχά και περιττά ,( αφού τα ΓΙΑΤΙ??? εμείς κάθε φορά  τα δημιουργούμε)  , μόνο ένα δάκρυ και μια καθυστερημένη ανατριχίλα αγανάκτησης - για την αδιαφορία όλων μας   φτάνει,  για το στερνό αντίο του άτυχου μικρού αγοριού.
****
ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ένα ακόμα παιδί χάνει τη ζωή του την ώρα της άθλησης & της ψυχαγωγίας του. 
8χρονος έχασε με απίστευτο τρόπο τη ζωή του σε γήπεδο 5χ5 στην Ηλιούπολη (προχθές)  όταν χτυπήθηκε από τέρμα που το ...παρέσυρε ο αέρας. Όλα έγιναν όταν ο δυνατός αέρας σήκωσε (λέει ) το σιδερένιο τέρμα και χτύπησε   τον 8χρονο που έπαιζε εκείνη την ώρα με φίλους του, -στο κεφάλι και στον θώρακα.

Οι άνθρωποι που ήταν εκεί κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τον σώσουν, όμως δεν τα κατάφεραν

****
Τα ερωτήματα που αμέσως γεννιούνται πολλά,  όσα  και τα δάκρυα για την απώλεια ενός αδικοχαμένου και άτυχου μικρού  αγοριού 

ΑΙΤΙΕΣ ???
Η αδιαφορία των  υπευθύνων υπηρεσιών , των επιχειρηματιών  & εν γένει όλων μας  που με την αδιαφορία και τον ωχαδερφισμό μας δημιουργούμε  κακές ... ώρες ακόμα και  σε βάρος των ίδιων μας των παιδιών. 
 Η λύση είναι  μοναδική για  να  ελαχιστοποιήσουμε τις αιτίες,   να ευαισθητοποιηθούμε ενεργά για την ασφάλεια της καθημερινότητας μας , ακόμα και πέραν... του δεόντως   όταν πρόκειται για παιδιά . 
Ο  «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»   προτείνει πως ... 
με ευαισθησία , με παρέμβαση 
             και προσφορά .


          
****
Συμπέρασμα : ατυχήματα πάντα συμβαίνουν και πάντα θα συμβαίνουν και στους χώρους άθλησης , 
το ζητούμενο είναι τι πρέπουσα προσοχή δίνουμε για την ασφάλεια των αθλουμένων . Πόσο οι  χρήστες και οι υπεύθυνοι των χώρων (και όχι μόνο της άθλησης ) απαιτούν και τηρούν τις προδιαγραφές και τούς ...ακολουθούμενους  κανόνες,  για να ... αποφεύγονται .

Για το «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»  
   Λιάτσος Γιώργος
      Safe & Criss  Mant
            Επιθ..Οhsas

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ