Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΣΤΟΝ ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ'' ... συνεχίζουμε να ανιχνεύουμε ΑΞΙΕΣ & ΟΡΙΑ


Ο ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ'' ... συνεχίζει  να ανιχνεύει μαζί σας   όρια & αξίες ζωής και σας προσκαλεί ... 

το Σαββάτο 6 Απριλίου και ώρα 19.00 στον χώρο του Θα συναντηθούμε για να μιλήσουμε
για τον τρίτο άθλο του Ηρακλή. Ο Ηρακλής και τα χρυσά μήλα των Εσπερίδων θα μας απασχολήσουν σε αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας και "καθόδου" προς τα μέσα. Ο άθλος αυτός, είναι ο πιο περιπετειώδης! Η κατανόηση του και η πρακτική του εφαρμογή στη ζωή μας, μας βοηθά να ξεχωρίσουμε την "ήρα από το σιτάρι", μας βοηθά να μην πλανευτούμε από ψεύτικους δασκάλους και για άλλη μια φορά να εμπιστευτούμε τη ΣΟΦΙΑ της υπάρξης μας.


ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 
 Οι συμμετοχές θα περιοριστούν ως 22 άτομα την κάθε συνάντηση. Όσοι λοιπόν θέλετε να συμμετέχετε παρακαλώ να δηλώσετε συμμετοχή είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email  στην εθελόντρια μας και ειδική στα θέματα ψυχικής υγείας Νάνσυ Ψημενάτου στα 
Τηλ. 6972.076.562

ΣΗΜΕΙΩΣΗ από τον ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ''

...  η κάθε εθελοντική συνάντηση και δράση του ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ ''  εκτός των άλλων έχει σκοπό να τονώσει  και να δείξει  την αξία της  αλληλέγγυας και  τησ ανιδιοτελούς  προσφοράς , Καλεί , λοιπόν  όλους εσάς που  έρχεστε κοντά του - εφόσον  γνωρίσετε και ανιχνεύσετε αξίες και όρια μέσα από αυτές τις όμορφες συναντήσεις μας , να σας έχει ενεργά δίπλα του δημιουργώντας έτσι έναν υγιή πυρήνα προσφοράς αξιών . 

Ο ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ'' και οι εθελοντές του   
Σας ευχαριστούν  και ανυπομονούν   να σας δουν κοντά του  

=====================================================

Υ.Γ


Για αυτούς που δεν έχουν ξανάρθει!

Οι συναντήσεις αυτές , απευθύνονται σε ανθρώπους που επιθυμούν να βρίσκονται σαν ομάδα, και να τους δοθεί η ευκαιρία να εξερευνήσουν σε βάθος θέματα και προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινή τους ζωή. Στις συναντήσεις αυτές, θα γίνεται η προσπάθεια να υποστηριχθούν όλες οι διαφορετικές πλευρές ενός θέματος και στόχος θα είναι να εκφραστούν αυτές οι διαφορετικές πλευρές σε έναν ασφαλή χώρο. Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι, να δημιουργηθεί ένας πυρήνας από ανθρώπους που θα προβληματιστούν πάνω στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και θα γίνουν με τη σειρά τους μέρος της λύσης, προτείνοντας και καταθέτοντας τη δική τους εμπειρία.

Νάνσυ Ψημενάτου
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ