Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ'' ... το ΝΕΡΟ την πηγή της ΖΩΗΣ

          «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»   την πηγή της ζωής,

        την δική μου και των παιδιών μου

                                                           ΤΟ  ΝΕΡΟ  

ιδιωτικοποίηση του νερού

 ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ  ΤΗΝ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ σε όλο τον ΝΟΤΟ ήδη  έχουν αρχίσει .

 Έξυπνα το καταγράφουν,  το μολύνουν και το απαξιώνουν για να μπορούν ευκολότερα να πείσουν τούς αδαείς ότι το ... ιδιωτικοποιούν  για την ασφάλεια μας 

 Ο«ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»    ετοιμάζει  ΑΜΕΣΗ παρέμβαση - καταγγελία στην αρμόδια επιτροπή της Ε.Ε. με βάση και τις ακόλουθες επίσημες δηλώσεις που πληροφορηθήκαμε  


Η εκπομπή ειδήσεων της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης «Monitor» έκανε πρόσφατα μια έρευνα για τις πιέσεις που ασκεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις χώρες μέλη της Ε.Ε. για να ιδιωτικοποιήσουν τις υπηρεσίες ύδρευσης και  ερευνά τον ρόλο της Κομισιόν στο θέμα αυτών των ιδιωτικοποιήσεων.
«Στο μέλλον το νερό θα ανήκει στις πολυεθνικές αντί σε όλους εμάς.»  
Δείτε το βίντεο (με ελληνικούς υπότιτλους)
Το ρεπορτάζ αναφέρεται στην περιοχή Pacos de Ferreira της Πορτογαλίας όπου επιβλήθηκε η ιδιωτικοποίηση και όπου μέσα σε λίγα χρόνια τα τιμολόγια αυξήθηκαν 400 τα εκατό και συνεχίζουν με αύξηση 6 τα εκατό κάθε χρόνο. «Δεν μπορούμε πια να πιούμε νερό, όπως πίναμε στο παρελθόν, δεν είναι καλό» λένε οι κάτοικοι της περιοχής που ήταν από την αρχή αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση.
Το 8λεπτο βίντεο στη συνέχεια πηγαίνει στο κέντρο του προβλήματος στις Βρυξέλλες. Εκεί ερευνά σε βάθος την κατάσταση και παρουσιάζει έγγραφα που αποδεικνύουν την απόφαση για «άνοιγμα της αγοράς» του νερού, ξεκινώντας από τις χώρες του Νότου, μια αγορά που την υπολογίζουν σε τριψήφια δις.
 Αναφερεται πως επίτροπος της  ομάδας   που χαράσσουν την πολιτική του νερού  είναι ο Barnier ο ισχυρός άντρας της Commissionη   και  το Steering Group του  αποτελείται από τους γενικούς διευθυντές των μεγαλύτερων πολυεθνικών του χώρου αν και δηλώνει ο Barnier πως  «Το γκρουπ δεν το επέλεξα εγώ και  θα έπρεπε να είναι αυτό το γκρουπ πιο ισορροπημένο » λέει όταν ο δημοσιογράφος του διαβάζει τη λίστα των συμμετεχόντων… «Νερό ένα ανθρώπινο δικαίωμα ή μια μπίζνες δισεκατομμυρίων δολαρίων;» «Φαίνεται ότι οι Βρυξέλλες αποφάσισαν».
«Στο μέλλον το νερό θα ανήκει στις πολυεθνικές αντί σε όλους εμάς.»
Με αυτές τς φράσεις κλείνει ένα ρεπορτάζ μιας  αξιόπιστης εκπομπής ειδήσεων .


Ακραίο , αλλά ...προφητικό 
Συνέχεια  έχει , Η  καταγραφή των  ... πηγαδιών μας και τον γεωδεξαμενών μας αφού ήδη άρχισε σιγά σιγά να επιβάλλεται  . Τυχαία ? ΟΧΙ ! 
Αργότερα  μετά την καταγραφή και  την φορολόγηση τους ,  ακολουθεί  ο ...έλεγχός τους  
************************
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : οι δικές μας (ΕΛΛΗΝΙΚΈΣ !!!) εκπομπές δεν έχουν πληροφορηθεί άραγε για αυτά τα σχέδια των ... για το νερό ?    όπως δεν είχαν πληροφορηθεί και τόσα άλλα ,  όπως τελευταία  αυτή  της  απόφασης για την  αρπαγή οργάνων (δωρεά οργάνων την βάφτισαν ) που με ψεύτικα διλήμματα  για το δήθεν  καλό και την ασφάλεια μας  καταστρατήγησαν  ανθρώπινα δικαιώματα και το δικαίωμα της ελεύθερης αυτοδιάθεσης , βούλησης του ατόμου ?
(σημειώστε ότι  είμαστε υπέρμαχοι (  με  πράξεις )  της ελεύθερης διάθεσης κάθε αξίας και προσφοράς  όπως αυτή του νερού , των ζωτικών  οργάνων , των ... )  

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ