Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ο ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ'' ευχαριστεί όσους προασπίζουν αξίες


 
                         ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ   ΕΠΙΣΤΟΛΗ
   Ο σύλλογος  εθελοντών πολιτών Αργυρούποληs – Ελληνικού 
‘’ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ’’  θέλει να ευχαριστήσει και να επαινέσει
  ολους τους έφηβους  μαθητές  των γυμνασίων και των λυκείων
  της περιοχής μας  που παρακολούθησαν την                            
 1η ανοικτή  ενημερωτική ημερίδα εφήβων που
 πραγματοποιήθηκε  στο δήμο μας (και την ευρύτερη περιοχή ) 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     ό,τι εστί, αξία ζωής !!! 
                                  με τίτλο               
         ‘’ ΕΦΗΒΟΣ ΝΑΙ !!!   ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ …ΟΧΙ! ‘’  
                                                 
  για θέματα  εξαρτήσεων –ουσιών -  διαδικτύου-νευρικής ανορεξίας- βίας –παραβατικότητας – προληπτικής εφηβικής σεξουαλικής υγείας
     Ακολούθως  θέλει  θα επαινέσει όσους  διευθυντές σχολείων και καθηγητές ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα του ,  που  πρότειναν  και  συνόδευσαν  μαθητές τους για να την παρακολουθήσουν, δείχνοντας την ευαισθησία τους .   
Επίσης  ευχαριστεί  τον αντιδήμαρχο παιδείας κο Χρήστο Βλάχο ,το  γραφείο εκπαίδευσης του δήμου και την υπεύθυνη του κα Δεσυπρη , όπως και τον αντιδήμαρχο κοινωνικής αλληλεγγύης  Μαραγκό Γιάννη  για την αμέριστη υποστήριξη τους,  καθώς και τον ίδιο το δήμαρχο κο Κορτζίδη Χρήστο που ξέρει να αφουγκράζεται τις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας και στηρίζει  τις εθελοντικές μας προσπάθειες .
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ειδική περιφερειακή σχολική σύμβουλο Ελευθερία Γκαρτζονίκα   που ήταν παρόν στην ημερίδα μας,  για τα καλά της λόγια  όπως και για την  πρόταση της  για  συνεργασία του συλλόγου μας με την εκπαιδευτική κοινότητα  και τους υπεύθυνους  των  ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων  του υπουργείου για τακτικότερες ανοικτές  ενημερωτικές – εκπαιδευτικές  συναντήσεις-ημερίδες  με ειδικούς .
Ο ‘’ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ’’   σας ενημερώνει  πως ήδη στις πολυποίκιλες εθελοντικές του δράσεις έχει εντάξει την τακτική και συνεχή  οργάνωση ημερίδων που  άπτονται της  εκπαιδευτικής μας κοινότητας.                                                                                                                                                                   Επ ουδενί  όμως   δεν επιθυμεί  να υποκαταστήσει  το εργο των εκπαιδευτικών και της πολιτείας  αλλά να συνδράμει  το εργο τους με τις αξίες του, και με   κοινό σκοπό την υγιή ενημέρωση μιας  ιδιαίτερης  και ευαίσθητης  ομάδας συνανθρώπων μας  όπως αυτής  των παιδιών μας , των μαθητών , των εφήβων , των νέων μας  .
 
Με  εκτίμηση   
Το Δ/Σ και ο πρόεδρος του « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ »     ό,τι εστί, αξία ζωής !!! 


Σημείωση : ο ‘’ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ’’ είναι ένας νέος ανεξάρτητος  εθελοντικός σύλλογος .
Φίλους του  θεωρεί όλους εκείνους τους γνωστούς και αγνώστους  που προασπίζουν …αξίες
Μέλη (ορίζεται από το καταστατικό του ) του δεν  μπορούν είναι πολιτικά και παραταξιακά  πρόσωπα , δεν επιχορηγείται , δεν επιδοτείται , συντηρείτε και κάνει εθελοντικό έργο  από λιτές εκδηλώσεις που κατά καιρούς οργανώνει και τους ανιδιοτελείς απλούς φίλους του .
Η στέγη του είναι  στην Λ. Βουλιαγμένης 602 στην Αργυρούπολη και παραχωρήθηκε χάρις  στην ευαισθησία της δημοτικής διοίκησης και της αξιοποίησης ανεκμετάλλευτου δημοτικού χώρου (  όπως ορίζεται και από τον  Καλλικρατικό  σχεδιασμό) .   
                                                                                                                                               Αργύρουπολη   16/12/2013
Proaspizw.blogspot.com  ----  proaspizo@yahoo.gr  ---- 6987121250 


======================
Άμεσα θα αναρτηθεί  σχετικό video 

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ