Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ απο τον ΄΄ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ '' με ουσία και αξία

                                                ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 
        ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 
                                 ‘’ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ’’
                                                                                                                                                               Αργυρούπολη  16/12/2013                                                                        
       

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2 ημέρες εκδηλώσεις του συλλογου ενεργών εθελοντών πολιτών  ‘’ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ’’ στις 13 & 14 Δεκεμβρίου  2013 στο πολιτιστικό-θεατρικό  χώρο  Μίκης  Θεοδωράκης  στην Αργυρουπολη .
Οι εκδηλωσεις είχαν  στόχο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  -  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ  -& ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ  ο ‘’ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ’’ για μια ακόμη φορά  (αν και πολύ νέος ακόμα ) ανιχνεύει  και δείχνει  έναν  δρόμο διαφορετικό  αυτό των αξιών  και της ελπίδας  .
… την παρασκευή 13/12  το πρωί   η  1η εφηβική ημερίδα 
                                                                                 …ό,τι εστί, αξία ζωής !!!

Την ημερίδα  τίμησαν ο δήμαρχος  Ελληνικού Αργυρούπολης Κος  Κορτζίδης  Χρήστος  , ο αντιδήμαρχος παιδείας  κος Βλάχος Χρήστος , ο υπεύθυνη   εκπαιδευτική  σχολική  σύμβουλος  ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων  του υπουργείου  παιδείας κα Ελευθ. Γκαρτζονίκα     ,   ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Παπασπύρου , ο κος  Νίκος  Σπυρόπουλος και  ο δημοτικός σύμβουλος κος Κρίκας Μανώλης  και καθηγητές εκπρόσωποι σχολείων . Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν ευχαριστήριες αναμνηστικές πλακέτες στους επιστήμονες και στα σχολεία που συμμετείχαν με σχετικά  προτζεκτ .
… το  Σάββατο  14/12 το πρωί  στολίσαμε   ‘’ το  ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ  ‘’    με παιδάκια και τον  εθελοντή μας αγ Βασίλη και την αγ Βασιλιτσα  με υπόκρουση  χριστουγεννιάτικων και παιδικών χορευτικών ρυθμών . ακολούθως  παρακολούθησαν  μια χριστουγεννιάτικη παράσταση  καραγκιόζη από τον εθελοντή μας καραγκιοζοπαίχτη  Σωτ Βύνιο .πήραν δώρα από τον αγ Βασίλη βιβλία με παραμύθια και cd . και τοποθετησαμε το καλάθι της αγάπης  που εκεί θα συγκεντρώνονται τρόφιμα κα για την κοινωνική υπηρεσία του δήμου , δείχνοντας   και κάνοντας μια  ευχή  ‘’  …αύριο  κάθε σύλλογος και  κάθε υπηρεσία του χρόνου να στολίσει εν τέτοιο δένδρο  έτσι  που  όλη η πόλη να γεμίσει με δένδρα  αγάπης και ελπίδας’’ .
Την εκδήλωση αυτή τίμησαν και πάλι ο δήμαρχος κος Κορτζίδης , ο κος Μαραγκός , ο κος Σπυρόπουλος  Νίκος(αγ Βασίλης )  ,  ενώ μας επισκέφτηκαν ο κος Καννελιδης  χρ. & κος Θεοδώρου Βαγ.
… το Σάββατο 14/12 το απόγευμα διασκεδάσαμε ,                                                                                                          είδαμε και μάθαμε πως η ελπίδα και η αγάπη είναι εδώ , ΥΠΑΡΧΕΙ !
 Οι νεανικές μπάντες της ΣΤΡΟΦΗΣ – ΚΕΘΕΑ και του 1ου λυκείου Αργυρουπολης μας  εξέπληξαν και μας  διασκέδασαν    όχι μόνο   με  τους ρυθμούς  τους  αλλά και με την άριστη συμπεριφορά τους,   έδειξαν σε ολους μας  πως οι έφηβοι και οι νέοι μας έχουν ΑΞΙΕΣ  αρκεί  ΚΑΠΟΙΟΣ  να τους τις δείχνει  ή να τους  τις  θυμίζει , ο ‘’ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ ‘’ προσπαθεί να  το  κάνει , ας γίνουμε …περισσότεροι
 Την μουσική μας νεανική  εκδήλωση τίμησαν , η υπεύθυνη της ΣΤΡΟΦΗΣ ΚΕΘΕΑ κα Κυρατσώ Σκοδρογιαννη , ο διευθυντής  του 1ου λυκείου Αργυρουπολης  κος  Ραυτόπουλος , ο  υπεύθυνος  προϊστάμενος  εφήβων  στις φυλακές Αυλώνα  Ανηλίκων κος Χαλδαίος Τάκης  και ο αντιπρόεδρος των γονεων της κοινότητας της ΣΤΡΟΦΗΣ  .
στην αρχή της εκδήλωσης   δόθηκαν στις μπάντες αναμνηστικές –ευχαριστήριες  πλακέτες  και  αφιερώθηκε  στον ‘’ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ’’ χειροποίητο  καλλιτέχνημα   παιδιών της ΣΤΡΟΦΗΣ ως το επιστέγασμα μιας απ αρχής συνεργασίας σε θεματα που άπτονται των νέων  και των  προβλημάτων  τους . 

Ο ‘’ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ’’ δείχνει καθημερινά έναν άλλο δρόμο , ανιχνεύοντας και  προβάλλοντας αξίες .
‘’Μόνος του  γνωρίζει πως δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο αλλά με το εργο και τια αξίες του μπορεί να παρασύρει σε αυτές  ακόμα και έναν’’   και φαίνεται πως τα καταφέρνει ,  προσπαθώντας  καθημερινά .
Τέλος  ο ‘’ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ’’  Μαζί  με τις  θερμότερες  ευχές του για  τα Χριστούγεννα και το 2014              θέλει να σας θυμίσει πως η γενέθλια  γέννηση του χριστού γιορτάζετε  χιλιάδες χρόνια τώρα,   για να μας δείχνει  την δύναμη της αναγέννησης , της ελπίδας , της αγάπης και της αλληλεγγύης , για να μας δείξει  πως από πάντα τίποτα δεν είναι εύκολο,   αλλά  η δύναμη που αντλούμε από τις πράξεις  μας  όταν  διέπονται  από ανιδιοτέλεια  και  προφορά αγάπης   μας κάνουν  ικανούς να  προσπερνάμε κάθε δυσκολία και εμπόδιο στη ζωή  -- έτσι συνεχίζουμε  στο δρόμο  των αξιών  που χαράζουμε   καθημερινά .  
Με  εκτίμηση για τον ‘’ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ’’
το Δ/Σ και ο πρόεδρος του
Λιάτσος Γιώργος

ΣΗΜ:      ευχαριστούμε !!!  …από καρδιάς όσοι πιστεύουν και συνδράμουν στο εθελοντικό και πολυποίκιλο  εθελοντικό έργο του ‘’ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ’’

===================
ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘOYN  ΣXETIKA  VIDEO 

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ