Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΊΤΕΥΓΜΑ Ή ΔΟΛΩΜΑ ΚΑΤΑΠΆΤΗΣΗΣ & ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ?

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΕΡΕΙ CHIP  ΕΛΕΓΧΟΥ μέσω ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ



Πρόσφατη επιστημονική μελέτη απέδειξε ότι ο 1 στους 3 Αμερικανούς έχει ήδη εμφυτευθεί με μικροτσιπ RFID , δηλαδή ένα μικροσκοπικό εμφύτευμα που λειτουργεί ως πομπός για το σύστημα ανίχνευσης ταυτότητας μέσω ραδιοσυχνότητας . Η πλειοψηφία αυτών των ατόμων αγνοούσε ότι έφερε στο σώμα του το τσιπ. Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης θέλουν την εμφύτευση του μικροτσιπ ανίχνευσης ραδιοσυχνότητας να αποτελεί κοινό τόπο την επόμενη δεκαετία.
 
 
Tο συνήθη  μέρος εμφύτευσης  εμφυτεύσηςς μικροτσιπ RFID είναι το πίσω μέρος του χεριού και οι οδοντοστοιχίες. Η λειτουργία των τσιπ ποικίλει. “Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει ο πολίτης αν είναι φορέας τσιπ RFID είναι να συμβουλευτεί έναν ειδήμονα στο χώρο της υγείας που θα τον υποβάλει σε μια μαγνητική τομογραφία με δέκτη ραδιοσυχνότητας σε όλο το σώμα”. (Nationalreport 09/06/14) 

 
Η δικαιολογία της υποχρεωτικής εφαρμογής του μικροτσίπ ειναι ότι σε περίπτωση καταστροφών να  μπορεί να γίνει η αναγνώριση των 
πτωμάτων   

Τα εμφυτεύματα  φέρουν bar code και συνήθως γίνονται στο μπράτσο, στην Ευρώπη έχουν καταγραφεί από ρεπορτάζ της βελγικής κρατική τηλεόρασης RFTB ότι υπάρχει η ύπαρξη τους, πχ  σε θαμώνες διαφόρων VIP νυχτερινών κέντρων σε Ολλανδία των οποίων οι πελάτες περνούν από πύλες ραδιοανίχνευσης για να εισέρθουν στο χώρο σε χώρους υψηλού ελέγχου, στα ταμεία των σούπερ μάρκετ κ.α . 

            Στην  ιατρική επίσης τοποθετούν εμφυτεύματα ραδιοσυχνότητας σε ασθενείς που πάσχουν απο Αλτσχάιμερ και άλλες νευρολογικές ασθένειες - χωρίς βέβαια,την συνειδητή άδεια των ασθενών. Στο Αμερικανικό Νοσοκομείο του Παρισιού, τα νεογνά φέρουν βραχιόλι με αντίστοιχο chip ώστε να χτυπάει συναγερμός όταν ο πομπός ανιχνευθεί εκτός του δωματίου, 'όπως επίσης  οι υπόδικοι και οι  κρατούμενοι φυλακών που δέχτηκαν την ραδιοανίχνευσή με αντάλλαγμα την... “ελευθερία”. 

             Η ευρωπαική νομοθεσία επιβάλλει ήδη το τσιπάρισμα όλων των ζώων και σε πρώτη φάση επιτρέπει το προαιρετικό τσιπάρισμα των πολιτών της. 

Σε χώρες όπου οι κοινωνικές ανισότητες είναι τεράστιες, όπως η Βραζιλία, το Μεξικό ή η Αργεντινή, οι πλούσιοι γονείς κάνουν εμφύτευμα στα παιδιά τους ώστε να τα εντοπίζουν μετά από απαγωγή για λύτρα.
 

Το ερώτημα είναι,  αν η τεχνολογία θέλει πραγματικά να εξυπηρετήσει  τον άνθρωπο, ΑΠΑΙΤΌΝΤΑΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΡΙΑ & ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ  ή αν με όμορφα προσχήματα θέλουν κάποιοι να μας ελέγχουν πλήρως (ακόμα και ενα αγνοία μας)  ζώντας σε μια τεχνολογική φυλακή πολυτελείας  

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ  ΘΑ ΠΡΟΤΕΊΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η  ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΡΟΤΕΊΝΑΜΕ  ΝΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΙΑΣ  ΤΕΤΟΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ  ΔΙΑΦΥΛΆΣΣΕΤΑΙ ΕΣΤΩ... ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ  ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ  ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ   
g.l.

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ