Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014







Ο ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ'' προτείνει τις ακόλουθες πολιτιστικές ψυχαγωγικές βραδιές 

Ανοιξιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση με τη συμμετοχή πέντε χορωδιών
Το Σάββατο 3 Μαΐου στις 8:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου “Μίκης Θεοδωράκης” θα πραγματοποιηθεί η Ανοιξιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση.
Στη συναυλία συμμέτεχουν:
Μικτή Χορωδία Ελληνικού
Μικτή Χορωδία «Απόλλων» Πατρών
 
Μικτή Χορωδία Οδοντιάτρων Mελών και Φίλων ΣΥΝΟΑ
Μικτή Χορωδία Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Μικτή Χορωδία Αργυρούπολης

Μουσικοχορευτική Παράσταση την Κυριακή 4 Μαΐου
Τα παιδικά και εφηβικά τμήματα χορού και το τμήμα Μουσικοκινητικής Αγωγής της Κοινότητας Ελληνικού του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης σας προσκαλούν σε ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι προς την Ευτυχούπολη για να ανακαλύψουμε μαζί το μυστικό της ευτυχίας.
Την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 στις 8:00 το βράδυ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Ελληνικού, Χαλδείας 46, (πίσω από το Μαρίνειο Μορφωτικό Κέντρο-Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελληνικού).
Διασκευή του Παραμυθιού “Η Ευτυχούπολη” της συγγραφέως Μαριλίτας Χατζημποντόζη (Εκδόσεις Ψυχογιός) & Καλλιτεχνική Επιμέλεια Παράστασης: Αργυρώ Κωνσταντινίδου

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ