Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

4 ΗΜΕΡΕΣ... ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ''

28-29 -30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  &  1 ΜΑΙΟΥ
ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ 
 4ΗΜΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ  
         «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»

28 /4 
 ΕΠΙΣΚΕΦΤΉΚΑΜΕ  (όπως εμείς... συνηθίζουμε )
ΤΗ ΣΤΕΓΗ  ΘΗΛΕΩΝ ΑΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ (η στέγη φιλοξενεί απο 14 εως 25 κορίτσια 13-20 χρονών σε καλές  εγκαταστάσεις και άψογη καθαριότητα και υγιεινή- αν και με λιγοστό προσωπικό - στις ανάγκες συντήρησης του συμβάλουν εθελοντές και ο Δήμος παλ.Φαλήρου , ενώ για την διατροφή και τις καθημερινές ανάγκες μεγάλη είναι η βοήθεια των φίλων και των εθελοντών του ιδρύματος .
Η υγιεινή , η περίθαλψη και η ψυχική στήριξη των κοριτσιών είναι πάντα το πρώτο μέλημα της υπεύθυνης  κοινωνικής λειτουργού κας Κόγια Ε. για να επικοινωνήσετε μαζί τους υπάρχει το 2109816403)

29 /4  το πρωί
ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
LET S DO IT WORLD CLEANUP  
βοηθώντας στον καθαρισμό της παραλίας του ΑΓ.ΚΟΣΜΑ  
και το απόγευμα μέλη μας, βοήθησαν τον καθαρισμό στο θεατράκι στην  ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ στη Μιλήτου 

30/4
ΤΟ ΠΡΩΙ  ΜΟΙΡΑΣΑΜΕ  ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ (ειδών καθημερινότητας, από επιχειρήσεις της περιοχής μας) κ.α   σε οικογένειες στην ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (2) , στον ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ (2) & στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ (1) 

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 7μμ-9,30 μμ 
είχαμε τη δημόσια 
ΣΥΝΕΔΡΊΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ  με θέμα  ''ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ '' που οργάνωσε το ενεργό μας μέλος και σύμβουλος ψυχικής υγείας Νάνσυ Ψημενατου στο χώρο μας στην λεωφ.Βουλιαγμένης 608 .
Η ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑς ΕΙΧΕ ΜΑΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , μαζί μας ήταν 27 φίλες και φίλοι μεταξύ τους και ειδικοί ρεφλεξολογιας και εναλλακτικής θεραπείας  ρέικι -- που μας έκαναν γνωστό ότι θα επιθυμούσαν να ενταχθούν στο άμεσο μέλλον  στα εθελοντικά μας ενημερωτικά μας προγράμματα

1/5   ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
  ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ  
ΜΙΚΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΦΩΚΑΙΑΣ- ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ
(όπου  δυστυχώς διαπιστώσαμε την έλλειψη κάδων απορριμάτων ακόμα και ανακύκλωσης σε ένα τόσο πολυσύχναστο σημείο -από το γνωστό ξενοδοχείο PLAZA έως το πρώτο ουζερί -τουλάχιστον 400μ , υπήρχε μόνο ένας κάδος!!!  ενώ τα σκουπίδια  δίπλα του (δεν χωρούσε άλλα ) και σε όλη την παραλία έδιναν μια αίσθηση ... περιβαντολογικης εγκατάλειψης και μάλιστα την ημέρα της πρωτομαγιάτικης ελπίδας ???. 

Σήμερα κιόλας παρεμβαίνουμε στην αρμόδια υπηρεσία  του δημ.διαμερίσματος  Φωκαιας και στον υπεύθυνο επόπτη κο Φιλίππου , επίσης στον αντιδήμαρχο Σαρωνικού κο Αδάμη , για να τοποθετηθούν άμεσα   κάδοι απορριμάτων και κάδοι ανακύκλωσης στο σημείο ( και σε όλα τα άλλα σημεία της παραλίας ) , όπως και ειδικές ταμπέλες προτροπής  καλής συμπεριφοράς από τους επισκέπτες προς τον χώρο εν όψη της καλοκαιρινής περιόδου .

Ελπίζουμε στην επόμενη επίσκεψη μας να μαζέψουμε λιγότερα σκουπίδια  και να απολαύσουμε περισσότερο την ομορφιά της περιοχής .

ΚΑΙ ...  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»
ΛΙΑΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ