Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Οταν η ΔΕΗ συνεχίζει να ... ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ

Ο     «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»  σας ενημερώνει ότι

Παράνομα απο τον 8/2011  η ΔΕΗ συνεχίζει να
εισπράττει  στους λογαριασμούς της άγνωστο ποσοστό επί της αξίας του κατ αναλωθέντος
ηλεκτρικού ρεύματος! κε κωδικο ” ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΈΛΕΙΑΣ -Ν.2773/99 άρθρο 29″
Όμως ο παρόν νόμος  έχει καταργηθεί με το άρθρο 195 του νόμου 4001, ο οποίος
δημοσιεύτηκε 22 Αυγούστου του 2011.
Ως εκ τούτου η ΔΕΗ  απο τον Αύγουστο του 2011 παρανομεί σε βάρος των καταναλωτών της , ο ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ'' δεσμεύεται να παρέμβει στην αρμόδια υπηρεσια και  το αρμόδιο υπουργείο για το θεμα , ( χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες αλλα καθαρά με  θεσεις σεβασμού προς τους καταναλωτές ) σημειώνουμε οτι ηδη και πολλοί άλλοι έχουν παρέμβει νομικά για το θεμα. 

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ