Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Στον ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ'' μιλάμε ...και για τα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΟΤΙΒΑ

Ο «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ » 
 συνεχίζοντας την εθελοντική του προσπάθεια σε θέματα ψυχικής στήριξης συνεχίζει την Παρασκευή 25 ΜΑΙΟΥ με θέμα τα
 Οικογενειακά μοτίβα

& όπως μας ενημερώνει το μέλος και η ειδική  μας σύμβουλος  Νάνσυ Ψημενάτου ...
στη συνάντηση αυτή θα μιλήσουμε για τα οικογενειακά μοτίβα τα οποία είναι πολύ ισχυρά και απαιτούν από εμάς πολύ μεγάλη δύναμη για να μην τα διαιωνίσουμε, αλλά να ακολουθήσουμε το δικό μας δρόμο σε αυτή τη ζωή.

Για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτα απ΄όλα να είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε αυτά τα μοτίβα και να δούμε πως μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με νέα υγιή, που να λειτουργούν και να μας κάνουν πλήρης και ευτυχισμένους.

Στη συνάντηση αυτή θα δούμε ποιους ρόλους πήραμε μέσα στη πατρική μας οικογένεια (π.χ του ειρηνοποιού; Του γελωτοποιού, του σωτήρα ή μήπως το μαύρο πρόβατο;) Και τέλος θα δούμε πως αυτά τα μοτίβα μπορεί να μας έχουν οδηγήσει στο να ‘παίζουμε παιχνίδια’ αντί να επικοινωνούμε ανοιχτά και ειλικρινά.

Πρακτικές πληροφορίες:

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στην ομάδα χρειάζεται να κάνετε μία τηλεφωνική κράτηση ή μέσω email τουλάχιστον 3 μέρες πριν. Η συνάντηση είναι δωρεάν και διαρκεί δύο ώρες. (19.00 -21.00 ) Τηλ. 6972.076.562

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου ημέρα Παρασκευή, στη Λ. Βουλιαγμένης 602 (πάνω από το κτίριο της Hyundai). Στην αίθουσα του Προασπίζω. Την ίδια μέρα θα έχουμε μαζί μας τη θεραπεύτρια Ρείκι Ναταλία Κόκλα, η οποία μετά τη συνάντηση της ομάδας, θα μας θα μυήσει (πρακτικά) στα μυστικά αυτής της τέχνης που βοηθά αποτελεσματικά. Παρακαλώ να τηρήσουμε αυστηρά την ώρα προσέλευσης για να έχουμε ικανοποιητικό χρόνο στη διάθεσή μας!

Παρακαλώ μην κάνετε κράτηση αν δεν είστε απολύτως σίγουροι για τη συμμετοχή σας ή ειδοποιήστε με σε περίπτωση ακύρωσης γιατί την προηγούμενη φορά κάποιοι στερήθηκαν στη συμμετοχή τους.
Νάνσυ Ψημενάτου
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Τηλ. 6972.076.562
Ιστοσελίδα: www.understanding-self.gr

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ