Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

... ΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Στον   ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ''  
έφτασε το ακόλουθο μήνυμα βοήθειας  απο φιλο εθελοντη του ΜΚΙΕ και σας το γνωστοποιούμε
πρόκειται για εναν συνάνθρωπο μας τον
Νικόλαος Μούζο  που  έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.
το θεμα έχει ως εξης , σήμερα η
ΔΕΗ Κερατσινίου του έκοψε  το ηλεκτρικό ρεύμα παρόλο που οι οφειλές είναι από εποχή που δεν κατοικούσε σε εκείνο το διαμέρισμα που νοικιάζει σήμερα παρόλο που προσκόμισε στη ΔΕΗ Εισαγγελική Παραγγελία την οποία του την αρνηθήκανε. Πήγε και στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του όπου και εκεί του είπανε ότι δε μπορούνε να κάνουνε τίποτα αφού "δεν μπορούνε να επιβληθούν σε δημόσια υπηρεσία όπως η ΔΕΗ".

Ο Νικόλας
- είναι άνεργος διαβητικός με σοβαρά προβλήματα καρδιάς
- πολύτεκνος με τέσσερα παιδάκια 11, 10, 9, 7 ετών
- στο σπίτι που μένει, ζει μαζί του
α) ο αδελφός του που είναι καρκινοπαθής και πρέπει να παίρνει και οξυγόνο και φάρμακα με μηχανήματα κάθε 6 ώρες
β) η μητέρα του που είναι τυφλή
γ) ο πατέρας του που είναι σακατεμένος με σοβαρά προβλήματα κίνησης λόγω εργατικού ατυχήματος

Αυτή τη στιγμή η μόνη βοήθεια που έχει ο Νικόλαος Μούζος είναι να παίρνει τροφή που του δίνει η Μητρόπολη Γλυφάδας-Ελληνικού και να καλύπτει τις φαρμακευτικές και ιατρικές ανάγκες όλων (του ίδιου, του καρκινοπαθή αδελφού του, της μάνας του) μέσω του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Η παρούσα επιστολή γράφετε από "αδελφό" πλέον του Νικόλα γιατί ο Νικόλας δεν έχει ούτε σταθερό τηλέφωνο αλλά ούτε και μονάδες στο κινητό του.

Το κινητό του Νικόλα είναι 6975633952

Παρακαλώ βοηθήστε τον με όποιο τρόπο μπορείτε.
--------------------
ΣΗΜ:  επικοινωνήστε  με  τον ενδιαφερόμενο  , Ο ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ''  δεν μπορεί να διασταυρώνει  και να γνωρίζει  λεπτομέρειες για τη κάθε ειδους έκκληση,  ετσι η ευθύνη και η πρόθεση τις όποιας προσφορας σας,  αφορά μόνο εσας τους ιδιους,  εμείς απλα σας την γνωστοποιούμε ως έχει .  

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ