Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΟΧΙ σε ΤΟΞΙΚΗ ΚΟΥΠΑ με ΚΑΔΜΙΟ κ.ά. από τον ΕΦΕΤ

Ο «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» σας ενημερώνει

ότι  ο  ΕΦΕΤ αποσύρει  Τοξική κούπα καφέ από τα Jumbo

Πρόκειται για  πλαστική κούπα καφέ η οποία ήταν τόσο χημικά μεταλλαγμένη που υπερέβαινε τα όρια συγκέντρωσης επικίνδυνων υλών σε τέτοιο βαθμό που οι αρχές επέβαλαν  την άμεση  απόσυρσή του εν λόγω προϊόντος.
Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές  (που και ο ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ'' συνεργάζεται )  σχετικά με τη διακίνηση προϊόντος "σετ κούπες για καφέ", προέλευσης Κίνας, στο οποίο παρατηρήθηκε μετανάστευση καδμίου και μολύβδου σε επίπεδα υψηλότερα από τα νομοθετημένα όρια.
Πρόκειται για σετ κούπες για καφέ με την εμπορική επωνυμία «NATURE BLUE GREEN», με αριθμό γραμμοκώδικα 0405479000030 και επιπλέον φέρει την επισήμανση JB35-H01846.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος από την εν λόγω επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν.

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ