Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΒΑΚΤΗΡΙΟ ΨΕΥΔΟΜΟΝΑΔΑΣ

O «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»

σας ενημερώνει για εμφιαλωμένα νερά που περιέχουν επιβλαβές  ΒΑΚΤΗΡΙΟ και αποσύρονται

Αυτά ειναι τα
 «Aquarius», «Hydrozyn», «Νεράκι» και «Thassos Crystal Water» μετέ απο  απαίτηση του  Ενιαίος Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Όταν μετά Από  εργαστηριακούς  ελέγχους  ανιχνεύθηκε το βακτήριο «Pseudomonas aeruginosa/Πυοκυανική Ψευδομονάδα».
Αναλυτικότερα, τα προϊόντα είναι τα εξής:
-«Aquarius», το οποίο έφερε τις ενδείξεις: Επιτραπέζιο νερό-Ημερομηνία παραγωγής 23.7.12– Ημερομηνία λήξεως 23.7.13.
-«Hydrozyn», το οποίο έφερε τις ενδείξεις: Επιτραπέζιο νερό-L 211-Ημερομηνία παραγωγής – 23.7.12– Ημερομηνία λήξεως 23.7.13.
-«Νεράκι», το οποίο έφερε τις ενδείξεις: «Επιτραπέζιο νερό-L 20120-Ημερομηνία παραγωγής 19.7.12– Ημερομηνία λήξεως 19.7.13.
-«Thassos Crystal Water», το οποίο έφερε τις ενδείξεις: «Επιτραπέζιο νερό-L 20120– Ημερομηνία παραγωγής 14.7.12– Ημερομηνία λήξεως 14.7.13.
Οι σχετικοί έλεγχοι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, καλούνται να μην τα καταναλώσουν.
Από την πλευρά του εκπρόσωπος της εταιρείας που εμφιαλώνει τα νερά αμφισβήτησε την αξιοπιστία των μετρήσεων του ΕΦΕΤ και κατήγγειλε ότι τα δείγματα δεν ελήφθησαν από το εμφιαλωτήριο, αλλά από την αποθήκη, που βρίσκεται στον ήλιο.

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ