Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

O ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ'' σας καλεί ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΧΕΙΜΩΝΑ μαζί του

«ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»

και εν μέσω καλοκαιριού συνεχίζει να παρεμβαίνει εποικοδομητικά σε παραλήψεις και ελλείψεις που άπτονται των σκοπών του .
Επίσης συνεχίζει  την συλλογή φαρμάκων  ( από  τα 18 σημεία συλλογής -που συνεχώς τα αυξάνει  ) και τους φίλους φαρμακοποιούς  που έχουν ενταχθεί στο δίκτυο  του
''ΚΑΝΕΝΑ ΦΆΡΜΑΚΟ ΜΗ ΛΗΓΜΕΝΟ ΧΑΜΈΝΟ ''
παραδίδοντας  εκατοντάδες σκευάσματα  ,   στο ΜΚΙΕ , σε κοινωνικά  ιατρεία  όπως της ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗς - της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - του ΒΥΡΩΝΑ , της περιφέρειας κ.ά-  σε εθελοντικούς φορείς υγείας και στο νοσ. ερυθρό σταυρό .
 Συνεχίζει επ' ευκαιρία του καλοκαιριού  και στην περιφέρεια το αλληλέγγυο έργο του  παρέχοντας βοήθεια υλική και ψυχική στηρίζοντας όσους  την χρειάζονται και εθελοντικούς φορείς.

--------------------------------------------------

     ΟΜΩΣ  σε λίγες μέρες το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του ,  οι παραλήψεις , η αδιαφορία και η ανάγκη επιβίωσης  πολλών συνανθρώπων μας (ειδικά στις αστικές πόλεις )  θα γίνει εκ των πραγμάτων πιο επιτακτική  και πιο αναγκαία ,  γι αυτό σας καλούμε ...ΝΩΡΙΣ από ΣΗΜΕΡΑ να είστε πάλυ δίπλα σε κάθε αγνή , καθαρή και ελεύθερη  εθελοντική κίνηση , ενέργεια και δράση .



Ο  «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» αν και δεν έχει κανέναν οικονομικό πόρο θα είναι πάλυ παρόν  με τους  φίλους του και όσους επιθυμούν με ανιδιοτέλεια να προσφέρουν αγάπη .
...ΙΣΩΣ ΜΑΖΙ ΜΑς  ΕΦΈΤΟΣ  ... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

Έτσι όπως και πέρσι, η συλλογή γραφικής ύλης, τροφίμων , ρουχισμού ( ήδη έχουμε ακόμα κάποια  για να προσφέρουμε σε απόρους & ιδρύματα ), είδη καθημερινής ανάγκης , φαρμάκων , υπηρεσιών  στήριξης υγείας -πρόληψης  , ακόμη  και ψυχαγωγίας ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ γι όλους αυτούς που τα έχουν ανάγκη .

Ακόμα και ο ελάχιστος χρόνος που πιθανά σας περισσεύει μην τον θυσιασετε -όλον -στον καναπέ σας - ελάτε κοντα μας να τον προσφέρουμε με αγάπη εκει που τον ... χρειάζονται

Ο «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» και οι φίλοι του , σας περιμένουν  να δράσετε μαζί τους στις εθελοντικές τους δράσεις 

ΡΩΤΗΣΤΕ  ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ  ΟΡΓΑΝΏΝΟΝΤΑΙ   ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΤΕ  

 Επικοινωνήστε  μαζι τους στο proaspizw@yahoo.gr ή στο 6972599361  ή ελάτε στο χώρο του,  Λ.Βουλιαγμενης 602 στην ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ  δίπλα στην αερογέφυρα.

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ