Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Το 3ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ''


                                ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ    « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ »
    Δελτίο τύπου  3

                                                                                                                      Ημ/νια  5  Μαρτίου 2012
                                                                                                                         

           Τριήμερο εθελοντικής  προσφοράς από τον
 « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ »    τον  εθελοντικό σύλλογο για την υγεία, την ασφάλεια, το περιβάλλον,  την αλληλεγγύη .

      Την  Παρασκευή    2 Μαρτίου  επισκεφτήκαμε  το ίδρυμα  (βρεφοκομείο ) φιλοξενίας  βρεφών ΜΗΤΕΡΑ προσφέροντας  τους   είδη ένδυσης , λευκά είδη και βρεφικό εξοπλισμό .

 Οι ευχαριστίες της υπεύθυνης της κοινωνικής υπηρεσίας του ιδρύματος κας Μήτσιου και της συνεργάτιδας της κας Καραμπάση που μας υποδέχτηκε  ήταν ιδιαίτερα θερμές για τα ελάχιστα που μπορέσαμε και τους προσφέραμε .Το ίδρυμα βρίσκεται στην  Λεωφ. Δημοκρατίας 65 στο Ίλιον  και φιλοξενεί  98 βρέφη,  σήμερα.
        Το Σάββατο  3 Μαρτίου  επισκεφτήκαμε το ίδρυμα (ορφανοτροφείο )  φιλοξενίας  παιδιών Αγ. Ανδρέας στον  Άλιμο  που φιλοξενεί 32 παιδιά ηλικίας 4 έως 12-13 ετών προσφέροντας τους ,  είδη ένδυσης , λευκά είδη , παπλώματα ,  λιγοστά τρόφιμα και  μια σακουλίτσα  με καραμέλες και γκοφρέτες για το κάθε παιδάκι που φιλοξενεί. 

Η επικοινωνία  μας με την υπεύθυνη του ιδρύματος  και κοινωνική λειτουργό κα Αποστολοπούλου ήταν ιδιαίτερα φιλική  και  κατατοπιστική για τις ανάγκες των παιδιών και του ιδρύματος   εν μέσω κρίσης .

        Κατά την επίσκεψη μας  και  στα δυο αυτά ιδρύματα  παρά την άψογη λειτουργία τους  μας πληροφόρησαν  πως   έχουν αυξημένες ανάγκες σε τεχνικές υπηρεσίες συντήρησης , σε είδη  καθημερινότητας –( τρόφιμα  και  προϊόντα  υγιεινής )  και οικονομικής στήριξης σε προγράμματα υγείας και εκπαίδευσης  εφόσον οι όποιες  κρατικές επιχορηγήσεις που ίσχυαν παλιότερα,  σήμερα ή δεν υπάρχουν ή έχουν μειωθεί στο ελάχιστο , με αποτέλεσμα η λειτουργία και το έργο τους να κρίνεται σε μεγάλος μέρος  από  τις όποιες εθελοντικές προσφορές  του κόσμου  .
        Το  Σάββατο , επίσης  ( για δεύτερη φορά)  παρείχαμε λιγοστά φάρμακα στο ΜΚΙΕλληνικού που προσφέρει σπουδαίο εθελοντικό ιατρικό έργο,   με καταξιωμένους εθελοντές  επιστήμονες ολων  σχεδόν των ειδικοτήτων και απλούς  εθελοντές (συμμετέχουν και εκεί μέλη του ‘’ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ’’) .
         Την  Κυριακή  στις 4 Μαρτίου   ο  ‘’ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ’’ ήταν στην δενδροφύτευση  στο Ελληνικό  ,  φύτευσαι  συμβολικά  10 μικρές Ελιές  (πέρα από αυτές  που φύτευσαν τα μέλη του προσωπικά  ) για  να ριζώσει τη  θέληση του ότι,   γι αυτόν,   το περιβάλλον  και  ο σεβασμός  προς την φύση προέχει και δεν εκποιείται .

         Ο« ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ »  συνεχίζει  καθημερινά  τη  μικρη  ή  την μεγαλύτερη ανιδιοτελή εθελοντική προσφορά  του,  ΜΟΝΟ  με την καρδία των μελών του ,  των φίλων του,  και όσων τον στηρίζουν  και τους ευχαριστεί  .  
Για τον « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ » 
&      το  Δ/Σ 
Λιάτσος  Γιώργος

Αργυρούπολη     Βουλιαγμένης  602 /2οs όροφοs  
 Proaspizw.blogspot.com  --- proaspizo@yahoo.gr ---  george.liatsos@yahoo.gr --- tel  6972599361---sms 6980053795

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ