Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ''... τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Ο « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»... σας ενημερώνει για ενα νεο 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ


Που λειτουργεί  από την 1η Φεβρουαρίου στην οδό Σεβαστουπόλεως 113 το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "Αποστολή".

Στο ιατρείο κοινωνικής αποστολής προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους 90 γιατροί όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι παρέχουν δωρεάν ιατρική και φαρμακευτική κάλυψη σε άνεργα και ανασφάλιστα άτομα. Λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 9π.μ. έως τη 1μ.μ. και εξυπηρετεί ανασφάλιστους πολίτες οι οποίοι οφείλουν να προσκομίζουν το μη ανανεωμένο βιβλιάριο υγείας ή την κάρτα ανεργίας, και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.
Σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, το κοινωνικό ιατρείο και οι γιατροί που απασχολούνται σε αυτό, αναμένεται να δώσει ανακούφιση σε χιλιάδες συμπολίτες μας που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα μέσα για την κάλυψη βασικών αγαθών, μεταξύ αυτών και της υγείας.
Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 210 - 3847374 κατά τις ώρες λειτουργίας του ιατρείου.

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ