Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Αποτέλεσμα μετά απο επιστολή του ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ'' σχετικά με την ασφάλεια του campus...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ -ΑΡΘΡΟ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ  CAMPUS  ΤΟΥ 2011 ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ –ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ


Ο  «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»
 μετα από την επιστολή-άρθρο του,  που αναφέρθηκε στην οργανωση της ασφάλειας  των συμμετεχόντων   στο δημοτικό campus  Αργυρούπολης – Ελληνικού και ιδιαίτερα των μετακινήσεων  τους , ευαισθητοποιήθηκε ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος  κος Μπούκας Βασίλης  και επικοινώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου μας κο Λιάτσο Γιώργο, και του ανακοίνωσε ότι για την  επιπλέον ασφαλεια των μετακινήσεων των 1200 περίπου  μικρών συμμετεχόντων,  ενημερώθηκε και ζητήθηκε  άμεσα η υποστήριξη της  δημοτικής αστυνομίας και της τροχαίας.

Μας είπε δε ‘’ ότι κάθε αρχή και δύσκολη , και  ελπίζει ότι του χρόνου θα είναι σαφώς καλλίτερη  η οργάνωση λειτουργίας του  δημοτικού campus και αρτιότερη η ασφαλεια του,  λαμβάνοντας σοβαρά  υπ’όψιν και τις ενδιαφέρουσες προτάσεις  του συλλόγου μας ’’ .

Ευχαρίστησε δε, τον σύλλογο «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»
για το ενδιαφέρον  και την ουσιαστική παρέμβαση του  με προτάσεις σχετικά με την οργάνωση της ασφάλειας  του δημοτικού campus  και την πρόθεση του να βοηθήσει  σχετικά  αν ποτέ χρειαστεί  ανάγκη .

Από την πλευρά του ο  «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»

Ευχαριστεί τον κο  Μπούκα (αντιδήμαρχο)  για την ευαισθησία του σε θέματα οργάνωσης ασφάλειας .


Για τον   «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»
τα ιδρυτικά του μέλη

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ