Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

'' ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ''... τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ο  « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ »  

σας  ενημερώνει για  τα

Ελληνικά τρόφιμα: λάδι, κρασί και γαλακτοκομικά ενδιαφέρουν τους ξένους

Μεγάλο ενδιαφέρον για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά έδειξαν αγοραστές από την Κεντρική Ευρώπη, ΗΠΑ, Ρωσία, Αραβικές χώρες, Ιαπωνία και αναδυόμενες αγορές όπως η Ινδία και άλλες, στο πλαίσιο της 31ης Anuga της μεγαλύτερης έκθεσης τροφίμων και ποτών στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 12 Οκτωβρίου 2011 στην Κολωνία της Γερμανίας.
Πιο συγκεκριμένα, μεγάλη ζήτηση γαλακτοκομικών προϊόντων αλλά και οίνου υπήρξε από τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης με πρώτη τη Γερμανία. Αξιοσημείωτος ήταν και ο αριθμός αγοραστών από τις ΗΠΑ που ενδιαφέρθηκαν για το σύνολο των ελληνικών προϊόντων με κυριότερη προτίμηση το ελληνικό ελαιόλαδο.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), ο οποίος οργάνωσε την συμμετοχή 180 και πλέον ελληνικών επιχειρήσεων στην έκθεση, οι εμπορικές επαφές και συναντήσεις των Ελλήνων εκθετών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καθ'όλη τη διάρκεια της έκθεσης και αξιολογήθηκαν από όλους τους συμμετέχοντες ως ποιοτικές και με προοπτικές ανάπτυξης συνεργασιών και εμπορικών συναλλαγών. Σημαντικός ήταν και ο αριθμός των παραγγελιών που συμφωνήθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Οι ελληνικές εταιρείες τροφίμων ζητούν την περαιτέρω στήριξη του κλάδου τροφίμων και ποτών με επιπρόσθετες δράσεις όπως π.χ η διοργάνωση «ελληνικών εβδομάδων γεύσης» σε καταστήματα που υπάρχει ή αναμένεται να υπάρξει τοποθέτηση ελληνικών προϊόντων.

Για τα μέλη & τους φίλους , του
« ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ »  

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ