Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ των πολιτισμό των ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΝ

 Ο «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» 
 είναι χαρούμενος  που ακόμα πρωτοπορεί  με μια πρόταση του, βρίσκοντας  
  α π ο δ ε κ τ ε ς ,

και είναι αυτή  που  ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ  τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ με την  ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ  των ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΝ όλης της ΕΛΛΑΔΑΣ και οχι μόνο.

ΕΤΣΙ σας καλεί  στις 30 / 6 /2012 να συμμετέχετε ολοι στην κοινή πολιτιστική εκδήλωση -γνωριμίας - του
πολιτιστικού συλλόγου ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
με το σύλλογο ΠΟΝΤΙΩΝ & ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ που θα γίνει στο ΡΕΘΥΜΝΟ  στο δημο ΛΑΠΠΑΙΩΝ και στην περιοχή της ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ του ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ο «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»  είναι ένας νέος εθελοντικός σύλλογος και ενδιαφέρεται για 
'' ... ό,τι εστί  αξία  ζωής "
και ο πολιτισμός είναι στις αξίες  του , γιατί πιστεύει οτι μέσα απο αυτόν μπορούμε πάλι να ξανά ανιχνεύσουμε και άλλες  ξεχασμένες μας αξίες  .

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ  οτι Ο «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» δεν εχει κανένα έσοδο  , καμία επιδότηση  , ούτε καν συνδρομές , γιατί πιστεύει πως ο εθελοντισμός θέλει κυρίως ψυχή ,   έτσι είμαστε ιδιαίτερα  χαρούμενοι όταν πολλές προτάσεις μας πραγματοποιούνται από φίλους συλλόγους που θέλουν να μας αφογκράζονται και έχουν μεγαλύτερες... δυνατότητες για την πραγματοποίηση τους .

ΕΜΕΙΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»

ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΌΜΑΣΤΕ ΟΤΙ

ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΏΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΆΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΜΑΣ

Για λόγους πέραν των δυνατοτήτων μας αυτή τη φορά δεν θα είμαστε κοντά τους,  θα είμαστε όμως κοντά τους νοερά μέχρι την ημέρα της επόμενης ...συνάντησης μας.

Για τον «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ»
ο προεδρος του
Λιάτσος Γιώργος




 









ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ