Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ... για τα κουνούπια

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ  ΠΑΝΕ ΣΥΝΉΘΩΣ  ΜΑΖΙ  ΓΙ ΑΥΤΟ
                                           Ο «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ »
ΣΑς ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΊ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ  για  ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΎΓΕΤΕ


ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟΦΕΎΓΟΥΜΕ :
  • τα σκούρα ρούχα,
  • διάφορες μυρωδιές όπως αρώματα, λοσιόν σώματος, αντηλιακά καθώς και από το μαλακτικό ρούχων,
  • το διοξείδιο του άνθρακα και γαλακτικό οξύ  - δηλαδή να μην είμαστε ιδρωμένοι . Το γαλακτικό οξύ εκκρίνεται επίσης και όταν καταναλώνουμε τροφές αλμυρές ή πλούσιες σε κάλιο.
  • την υγρασία και κατά συνέπεια από νερό που «λιμνάζει».
Χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια όπως  τα: Citronella, Lemon Eucalyptus, κανέλα, καστορέλαιο, δενδρολίβανο, Lemongrass Oil, κέδρος, μέντα, γαρίφαλο, γεράνι  φτιαγμένα από 100% με φυσικά  συστατικά  .
Αυτά πρέπεί να εφαρμόζονται ως εξής :
  • να εφαρμόζονται κάθε δύο ώρες περίπου .
  • να περιορίσετε τη χρήση του αντηλιακού .
  • να επαναλάβετε την εφαρμογή τους μετά από βροχή, εφίδρωση ή κολύμπι.
  • να επαναλάβετε την εφαρμογή τους όταν εκτίθεστε  στον αέρα και σε υψηλές θερμοκρασίες, γιατί  εξατμίζονται .
και βέβαια αποφύγετε την χρήση των εντομοαπωθητικών που περιέχουν  DEET (επικίνδυνη νευροτοξίνη) και άλλα χημικά  συστατικά  που είναι επικίνδυνα για την υγεία.

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ