Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!! στην ... ''ΣΤΡΟΦΗ'' του ΚΕΘΕΑ

Grammatia Kethea Strofi
                                                                                               
.
Καλημέρα σας!

Η Θεραπευτική Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ κατασκηνώνει στη Ζάκυνθο και φέτος για τις καλοκαιρινές διακοπές (από τις 6/7), όχι όμως χωρίς να κάνει τη συνήθη φασαρία της! Συνεργός για άλλη μια φορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος "ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ" της Κοινότητας Σκουλικάδου Ζακύνθου. Έτσι και φέτος η μεγάλη φασαρία θα γίνει στις 17 Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη, όπου η ΜΠΑΝΤΑ της ΣΤΡΟΦΗΣ θα δώσει συναυλία στις 9.30μμ στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου. Ενώ από τις 15 έως και τις 17 Ιουλίουγονείς του Συλλόγου Οικογένειας θα είναι στη διαθεσιμότητα των κατοίκων της περιοχής, στοΤουριστικό Περίπτερο Ζακύνθου,  για ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση της χρήσης ουσιών στην εφηβεία, όπως πραγματοποιείται στα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ.







Ευχαριστούμε τον σύλλογο εθελοντών ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ'' για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Αντωνία Πανάγου
Γραμματεία ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
Τ 210 8822122 210 8814515
F 210 8842237
E info@kethea-strofi.gr
W www.kethea-strofi.gr

Εμείς  στο ''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ''   σας  περιμένουμε  για δημιουργικά &  ΕΘΕΛΟΝΤΚΑ  ΕVENT απο ... ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ