Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

29ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ κατα του ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Ο                                   « ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ »  
ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ


12/11/2011

Μαραθώνιος κατά του καπνίσματος


Ο 29ος Κλασικός Μαραθώνιος διοργανώνεται κατά της μάστιγας του καπνίσματος! Το κορυφαίο αθλητικό, πολιτιστικό, και κοινωνικό γεγονός της χρονιάς, έρχεται στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και την ιστοσελίδα skai.gr. Αυτή την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 09.00 το πρωί δίνεται η εκκίνηση του 29ου Κλασικού Μαραθώνιου της Αθήνας. Το μεγάλο γεγονός που τιμούν με την παρουσία τους μεγάλα ονόματα του στίβου και πάνω από 20 χιλιάδες ανθρώπων από 96 διαφορετικές χώρες που δήλωσαν συμμετοχή και θα λάβουν μέρος στον αγώνα, θα καλύψει και φέτος αποκλειστικά και ζωντανά η τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Λίγο πριν από την έναρξη, στις 08.30 θα προβληθεί μία εκπομπή «Pre game» με πληροφορίες για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Στο στούντιο του ΣΚΑΪ θα είναι ο Αριστοτέλης Παπαπάνος όπου μαζί με τους καλεσμένους του θα κάνει τη μετάδοση του Μαραθωνίου. Ρεπόρτερ από το αθλητικό και ελεύθερο ρεπορτάζ θα δώσουν το κλίμα, τις εξελίξεις και όλα όσα συμβαίνουν στο Μαραθώνα αλλά και γύρω από το Παναθηναϊκό Στάδιο όπου θα γίνει ο τερματισμός. Όλοι οι τεχνικοί και με όλα τα μέσα που διαθέτει ο σταθμός θα καλύψουν την μετάδοση του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου μεταξύ των οποίων και εικόνες από το ελικόπτερο. Εργαζόμενοι από τον ΣΚΑΪ, πολλοί φίλοι και συνεργάτες θα συμμετάσχουν στον αγώνα για τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Με σύνθημα «Τσιγάρο; Τρέχω να το κόψω στα Ιατρεία Διακοπής Καπνίσματος», ενώνουμε φέτος τις δυνάμεις μας, ώστε να αναδειχθεί ένα σημαντικό μήνυμα: Η ανάγκη για άμεση διακοπή του καπνίσματος και η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Ο 29ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών, είναι ένας αγώνας, που συνδέεται άμεσα με τις έννοιες της υγείας και της άθλησης, αλλά ταυτόχρονα της θέλησης, της προσπάθειας και της κατάκτησης του στόχου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ