Η δραση της ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ* του Συλ Εθελ. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ με τίτλο: '' ΜΑΘΑΙΝΩ να ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΆΝΘΡΩΠΟ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ " συνεχίζεται με ΣΧΟΛΕΙΑ * ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ...ΚΑΡΔΙΑ!!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ & ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΞΙΩΝ !!! αν νομίζεις πως το ...έχεις & το...θέλεις, έλα μαζί μας να ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ Αξίες Ζωής!!!
Έχουμε την ΔΥΝΑΜΗ & την διάθεση να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ !!! αν ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ? ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΌ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ με τη ΦΥΣΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ? πεσ' το μας - φωτογράφισε το ( στείλ' το μας έστω ανώνυμα ) Η Νομική εθελοντική μας ομάδα ** ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παρέμβει !!! " proaspizo@yahoo.gr -- 6987121250

Κάνε ένα κλικ παρακάτω και .....άκουσε ενώ ενημερώνεσαι απο το επίσημο BLOG του Συλ. Εθλ . ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ για τις δράσεις του !!!

ΡΑΔΙΟ WEB ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

''ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ''... ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Αφίσες Για Τη ΔιαδικτυαΟ διαδικτυακός τόπος www.saferinternet.gr έχει δομήσει και παρέχει υλικό για την ασφάλεια παιδιών και εφήβων στο διαδίκτυο. Ανάμεσα σε άλλα πράγματα που παρέχει, ξεχώρισα δύο αφίσες που απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους. Η παροιμία που λέει ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, σίγουρα επιβεβαίωνεται μέσα από τις αφίσες αυτές. Ειδικά στην περίοδο της εφηβείας, όπου οι λέξεις μετατρέπονται σε προστριβές σε χρόνο μηδέν, μια εικόνα μπορεί να αρκεί για να αντιληφθούμε την ουσία. Αυτό σίγουρα πετυχαίνεται με την αφίσα "Σκέψου πριν Δημοσιεύσεις". Το μήνυμα είναι σαφές, ξεκάθαρο και σε προβληματίζει.Στην ίδια σελίδα, βρήκα πολύ ενδιφέρουσα μια αφίσα που εξηγεί τι πρέπει να προσέχουν τα παιδιά και οι γονείς όταν αγοράζουν ένα παιχνίδι. Στο πίσω μέρος της συσκευασίας υπάρχουν κάποιες εικονίτσες που πάντα βλέπουμε αλλά ποτέ δεν αξιολογούμε. Ρίξτε μια ματιά στην αφίσα...έχει ενδιαφέρον.

ΑΡΊΘΜΗΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ